Organizat chiar de Ziua Internațională a Copilului, evenimentul s-a bucurat de prezența extraordinară a cvadruplei campioane olimpice la canotaj Viorica Susanu, care le-a împărtășit celor mici despre începuturile sale în sportul de performanță. De asemenea, gazda evenimentului, Florin Neby, multiplu campion european și mondial la gimnastică aerobică, le-a vorbit celor mici insuflându-le pasiunea și voința pentru sport. Printre părinții copiilor s-au aflat și numeroase personalități publice precum Iuliana Marciuc, Alina Laufer, George Papagheorghe (Jorge), deputatul Dan Cristian Popescu, Loredana Tache, fotbalistul Adrian Cristea sau Denisa Nechifor.
Ideea acestui eveniment îi aparține Loredanei Tache, fondatoarea Centrului Cultural Top Kids, destinat "părinților isteți și copiilor de top". "Am fost copleșită de emoții când am văzut cât de mult s-au bucurat copiii noștri de momentele speciale pregătite de Florin Neby și echipa sa de antrenori. Sunt convinsă că alături de astfel de oameni, cei mici pot descoperi și iubi sportul, și nu neapărat sportul de performanță. Este esențial ca activitățile fizice și mișcarea să nu lipsească din viețile noastre, atât ale adulților cât și ale copiilor. Vom face cu siguranță din nou astfel de evenimente la Neby Fitness pentru că cei mici au fost efectiv încântați", a arătat Loredana Tache.
În această campanie-eveniment, s-au alăturat și alți parteneri, precum restaurantul-fermă Cocoșu Roșu, echipa de profesioniști Luxury Photo-Video și agenția de publicitate Clara Ilie PR Agency.

 

Te-ar putea interesa și: