Rugbiștii le-au dus alimente, pentru acasă, dar și dulciuri, jucării și fulare, înaintea sărbătorilor de iarnă. Ei au fost mesagerii unui club din Timișoara care a alocat o parte din încasările acestui week-end actelor caritabile. ”Impresionați de cazurile sociale care ne-au fost prezentate de Clubul Fratelli Timișoara, am hotărât să luăm parte alături de ei la acțiunea de întrajutorare a unor copii sărmani la Centrul Educațional “Antimis”, coordonat de preotul Cristian Pavel”, au transmis oficialii clubului.

Aici sunt ocrotiți 25 de elevi cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, care sunt în prag de abandon școlar sau care provin din familii cu grad mare de risc, mai exact familii monoparentale, familii cu venituri foarte mici, ori care au părinți violenti.

Rugbiștii care i-au cunoscut pe copii le-a promis că vor reveni printre ei. Ei le-au povestit imediat ce s-au înors la antrenamete, colegilor, despre situația celor mici, iar aceștia au hotărât să strângă bani revină cu alte ajutoare. ( Sursa foto: Sabin Cercel)