Evenimentul Zilei > International > Camion FRIGORIFIC, plin cu IMIGRAȚI
Camion FRIGORIFIC, plin cu IMIGRAȚI

Camion FRIGORIFIC, plin cu IMIGRAȚI

Un număr de 31 de imigranţi au fost descoperiţi, vineri, într-un camion frigorific în nordul Franţei, toţi „vii şi sănătoşi”, au anunţat autorităţile locale.

„Vineri, în jurul orei locale 07:30 (05:30 GMT), 31 de persoane au fost descoperite într-un camion frigorific de mare tonaj, într-un spaţiu de refugiu pe autostrada A16, nu departe de localitatea Grande-Synthe”.

Cei 31 de imigranţi, printre care un copil de trei ani, sunt „vii şi nevătămaţi”. Temperatura în interiorul blocului frigorific era sub un grad, potrivit AFP; citată de Agerpres.

Este vorba de persoane care 's-au declarat de naţionalitate siriană şi vietnameză', au precizat autorităţile, care nu au fost în măsură să spună cât timp au stat aceste persoane în camion.

Luni, 15 imigranţi au fost descoperiţi la Arras, în nordul Franţei, într-un camion-cisternă, unde s-au aflat în contact cu un produs toxic de tip minium (oxid salin de plumb), însă niciunul dintre ei nu prezenta simptome de intoxicare.

În data de 27 august, 71 de imigranţi morţi – inclusiv copii – au fost descoperiţi într-un camion frigorific pe marginea unei autostrăzi nu departe de Viena, dramă ce a şocat opinia publică din Europa.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News