Evenimentul Zilei > Social > Ștefan Bănică Junior a câștigat procesul cu mama fiului său, Camelia Constantinescu. Decizia instanței
Ștefan Bănică Junior a câștigat procesul cu mama fiului său, Camelia Constantinescu. Decizia instanței

Ștefan Bănică Junior a câștigat procesul cu mama fiului său, Camelia Constantinescu. Decizia instanței

Ștefan Bănică a câștigat procesul cu fosta sa iubită, Camelia Constantinescu, femeia care i-a dăruit un copil, Radu Ștefan, după cinci ani de relație, Aceasta i-a cerut lui Bănică o mărite a pensiei alimentare, motivând că băiatul a crescut și are mai multe nevoie. Fosta iubită a înaintat acțiunea la Judecătoria sectorului doi dar nu a avut câștig de cauză. Mai mult, Camelia a fost obligată de instanță să plătească cheltuieli de judecată în valoare de 3.100 de lei.

Ștefan Bănică Junior și Camelia Constantinescu au format un cuplu de îndrăgostiți un cuplu îndrăgostit până peste cap vreme de cinci ani. Din dragoste, Camelia i-a artistului un băiat, Radu Ștefan, în vârstă de 16 ani acum.  Conform hotărârii insistenței, lui Ștefan Bănică i s-a permis să-și vadă fiul de vineri, ora 18,00, până duminică la ora 18,00, jumătate din vacanțele școlare și sărbătorile religioase. 

După cinci ani, Ștefan Bănică s-a îndrăgostit de Andreea Marin și s-a despărțit de Camelia Constantinescu. În noiembrie 2006, cântărețul s-a dus la notar pentru a-i cere soției să semneze un act prin care se obligă să nu plece din țară cu copilul lor. Inițial nu a acceptat, apoi aceasta a fost de acord să semneze să semneze actul contra unei pensii alimentare lunare de 1.500 de euro, plus mașina şi casă.

După ce Ștefan Bănică s-a însurat cu Andreea Marin, Camelia a început o idilă cu un medic stomatolog. Încă de la despărțire, copilul a rămas în grija mamei.

În septembrie 2018, Camelia a cerut mărirea pensiei alimentare, motivând că băiatul a crescut și are mai multe nevoi. Ștefan Bănică să-i trimită băiatului mai mulți bani și cei doi au ajuns în fața instanței.

În ședința din 24 septembrie 2018, completul a hotărât să respingă cererea formulată de Camelia Constantinescu, ba chiar a obligat-o să îi plătească fostului ei iubit toate cheltuielile de judecată, care se ridică la peste 3.100 de lei. 

Iată cum sună decizia luată de magistrați:

„Respinge acțiunea formulată de reclamantul Bănică Ștefan Radu, asistat de ocrotitor legal Constantinescu Camelia Teodora, în contradictoriu cu pârâtul Bănică Ștefan, ca neîntemeiată.

Admite în parte cererea reconvențională formulată de pârâtul reclamant Bănică Ștefan în contradictoriu cu pârâta Constantinescu Camelia Teodora. 

Modifică măsurile dispuse prin Sentința civilă nr. 6626 pronunțată la data de 05.09.2006 de Judecătoria Sectorul 2 București în dosarul nr. 3610/300/2016, în sensul că autoritatea părintească cu privire la minorul Bănică Ștefan Radu se va exercita în comun și în mod egal de ambii părinți.

Respinge cererea privind modificarea locuinței copilului, ca neîntemeiată. 

Modifică programul de legături personale, în sensul că încuviințează tatălui pârât-reclamant următorul program de legături personale cu minorul: de vineri, ora 18,00, până duminică la ora 18,00, jumătate din vacanțele școlare și sărbătorile religioase.

Obligă pârâta Constantinescu Camelia Teodora la plata către pârâtul reclamant Bănică Ștefan a cheltuielilor de judecată în cuantum de 3.165 de lei (40 de lei taxa judiciară de timbru, 1.125 de lei, onorariu de expert, și 2.000 de lei, onorariu de avocat).

Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 2 București.

Pronunțată astăzi, 24.09.2018, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței.”, informează cancan.ro 

Ștefan Bănică Jr. și Camelia Constantinescu au format un cuplu în perioada 2000-2005. Femeia l-a făcut pentru prima dată tată pe artist, iar din rodul iubirii lor a venit pe lume Radu Ștefan. Bănică a pus capăt relației după ce s-a amorezat de Andreea Marin, care i-a devenit soție în 2006.

Sursa foto: stirimondene.fanatik.ro