Evenimentul Zilei > Actualitate > Câine salvat după ce a fost uitat în maşină de stăpân. Poliţiştii au fost nevoiţi să spargă maşina pentru a-l elibera
Câine salvat după ce a fost uitat în maşină de stăpân. Poliţiştii au fost nevoiţi să spargă maşina pentru a-l elibera

Câine salvat după ce a fost uitat în maşină de stăpân. Poliţiştii au fost nevoiţi să spargă maşina pentru a-l elibera

Poliţiştii londonezi au salvat un câine care a fost uitat în maşină de către stăpânul său, în cea mai caldă zi din acest an. Oamenii legii au intervenit în forţă pentru a elibera animalul.

Patrupedul a fost lăsat în maşină de către stăpân, care a blocat şi uşile, astfel că animalul nu a avut nicio şansă se a fi salvat, fără intervenţia poliţiştilor. Echipajul sosit la faţa locului a fost nevoit să spargă geamurile maşinii, pentru a-l scoate teafăr pe câinele care cerea disperat apă, scre Daily Mail.

Unul din poliţiştii care au participat la operaţiunea de salvare a patrupedului a postat fotografia din timpul intervenţiei pe Facebook, împreună cu mesajul "Acest câine a fost lăsat în maşină în cea mai caldă zi din acest an, fără apă şi aerisire. Acum le are pe amândouă".

Poliţiştii au declarat că atunci când proprietarul câinelui şi al maşinii a ajuns înapoi la faţa locului, a pus întrebări cu privire la geamurile sparte. În prezent, acesta se află sub atenta supraveghere a Protecţiei Animalelor.