Evenimentul Zilei > Actualitate > Câine rău la Casa Albă. Unul dintre patrupedele președintelui Joe Biden a mușcat din nou
Câine rău la Casa Albă. Unul dintre patrupedele președintelui Joe Biden a mușcat din nou

Câine rău la Casa Albă. Unul dintre patrupedele președintelui Joe Biden a mușcat din nou

Unul dintre cei doi câini ai lui Joe Biden a băgat spaima în angajații de la Casa Albă, după ce a mușcat încă o dată.

Joe Biden, președintele Statelor Unite ale Americii, are din nou probleme cu câinii. Unul dintre ei a mușcat din nou după ce a revenit la Casa Albă. Cele două animale fac parte din rasa ciobănesc german. Iar Major, cel mai mare dintre câini, ar fi mușcat  la începutul lunii martie un membru al echipei de securitate de la Casa Albă.

Unul dintre câinii președintelui Joe Biden creează mari probleme. Încă o persoană a fost mușcată

Pentru acest gest, el a fost exilat și a trebuit să fie antrenat pentru a nu mai mușca. Însă, lecțiile se pare că nu i-au prins bine patrupedului, care a recidivat. Și a mușcat din nou. „Da, Major a mușcat pe cineva. Încă se adaptează la noul său mediu”, a anunțat Michael LaRosa, secretarul de presă al primei doamne Jill Biden. Cea de-a doua victimă a câinelui lui Joe Biden este o persoană care lucra la spațiile verzi de la Casa Albă. Angajatul Serviciului Parcului Național și-a întrerupt activitatea și a primit îngrijiri medicale, conform Express.

La primul incident de acest gen, victimă a căzut un agent de pază. Care s-a ales cu răni serioase în urma mușcăturii. Deși, secretarul de presă de la Casa Albă, Jen Psaki, a declarat că leziunile au fost unele „minore”. „Major încă se obișnuiește cu noile locuri și cu oamenii pe care nu-i cunoaște. A fost surprins să vadă persoane noi”, a mai explicat Jen Psaki.

„85% dintre oamenii de la Casa Albă îl iubesc”

După acel prim incident, ambii câini au fost trimiși de la Casa Albă la reședința familiei Biden. „85% dintre oamenii de la Casa Albă îl iubesc pe Major”, spunea președintele Joe Biden despre câinele care i-a creat probleme în luna martie.

Major, în vârstă de trei ani, a fost adoptat dintr-un adăpost în noiembrie 2018. Și a mai avut anterior episoade de „comportament agitat” care a inclus sărit, lătrat sau lovit personalul de la Casa Albă. Celălalt câine, în vârstă de 13 ani, este mult mai liniștit.