Acesta a relatat că profesoara „avea o forţă specifică omului nebun”. Mai multe mămici au sesizat, pe reţelele de socializare, faptul că profesoara cu probleme psihice le-ar aborda şi ar încerca să le rănească copiii. Profesoara nu are plângeri cu privire la comportamentul de la şcoală, iar examenul psihologic anual nu arată că ar avea vreo problemă. Poliția Dâmboviţa a deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe şi ameninţare. Întrebată de polițiști de ce a atacat bebelușul, profesoara le-a spus că lumea râde de ea pentru că nu are copii.

 

Educatoarea ucigașă

 

Educatoarea din Timişoara care şi-a ucis fetiţa de patru ani pentru că soțul ei voia să divorțeze, a fost condamnată, miercuri, la 18 ani şi 8 luni de închisoare, pentru violenţă în familie, de Curtea de Apel Timișoara. Fapta a avut loc la mijlocul lunii martie, anul trecut. Oana Răzvana Neț, educatoarea de 38 de ani, a recunoscut fapta și le-a spus procurorilor că, pe 13 martie 2018, i-a spus fetiței sale, Eliza, să se pregătească de baie. Apoi, în timp ce fiica sa se spăla și se juca în cadă, a apucat-o de gât și a ținut-o forțat cu capul sub apă până ce fetița s-a înecat. Mama criminală a încercat, apoi, să se sinucidă: a băut erbicid, și-a tăiat venele. Cu un gest necugetat, femeia a tăiat și venele copilei care era deja moartă după care a sunat la 112 și a anunțat oroarea.

 

Și-a torturat fetița pentru că nu putea să o iubească

 

Un caz care a șocat întreaga lume a avut loc în Turcia. Eylül Miray, mamă a trei copii a fost arestată, pe 15 februarie 2019, după ce şi-a torturat fetiţa ce mică, pe motiv că nu putea să o iubească. Ea a mărturisit că a injectat săpun lichid şi înălbitor în corpul bebeluşului, de când avea doar o lună. În timpul anchetei, declanșate de polițiști, la 9 luni de la nașterea copilului, femeia și-a recunoscut fapta și a spus că nu-și putea iubi fiica și a decis să o tortureze. Îi injecta înălbitor și săpun lichid în urechi, nas și buric, până când micuța începea să sângereze. O ducea la spital și când o aducea acasă continua tortura.