Cadouri inedite de Crăciun: produsele realizate manual

Cadouri inedite de Crăciun: produsele realizate manual

Un cadou-unicat, lucrat cu migală, este mai apreciat decât orice produs de duzină.

Dacă doriţi să oferiţi cadouri ieşite din tipare, produsele lucrate manual pot fi soluţia perfectă. Indiferent că e vorba de bijuterii, genţi, accesorii, săpunuri ori haine, multe femei le apreciază mai mult decât pe cele de duzină.

Târgurile de iarnă, magazinele de profil şi blogurile sunt surse perfecte pentru astfel de cadouri în această perioadă.

Broşe cu nume de regine

Ne puteți urmări și pe Google News

Veronica Guzun creează bijuterii după tehnica de broderie cu mărgele mărunte, cusute în jurul unui element vintage. Migala cu care le lucrează au dus-o cu gândul la vremurile de demult, în care bijuteriile să făceau exclusiv manual. Fiecare bijuterie a ei poartă numele unei regine ori al unei împărătese. O broşă costă între 120 şi 160 de lei, iar colierele între 150 şi 190 de lei. Detalii pe www.artesa.ro.

Gabi Urdă este un alt artist pasionat de bijuterii şi accesorii realizate manual. Pe site-ul ei, www.gabiurda.ro, găsiţi broşe supradimensionate inedite, coliere colorate, brâuri etc.

Haine, curele şi pantofi pictaţi

O surpriză pentru partenere şi soţii poate fi o pereche de pantofi pictaţi. Laura Avramescu (www.laura-avramescu.ro) face astfel de picturi, iar preţul plătit pentru o pereche de pantofi pictaţi porneşte de la 200 de lei.

O ofertă bogată are şi Gabriela Atanasiu: rochii, pantofi, genţi, curele şi brâuri- toate pictate manual, pot fi găsite pe www.rochiedeseara.ro. Citiţi şi:

  • Crezi în Moş Crăciun? Peste jumătate dintre români spun că DA!
  • Magazinele, în vria reducerilor. Se vinde la jumătate de preţ