Evenimentul Zilei > Actualitate > CA-N FILME! Patru spărgători de case prinşi după nouă focuri de armă
CA-N FILME! Patru spărgători de case prinşi după nouă focuri de armă

CA-N FILME! Patru spărgători de case prinşi după nouă focuri de armă

O urmărire cu focuri de armă a avut loc ieri pe Drumul Naţional 11, din Covasna. Un poliţist a tras nouă gloanţe pentru a opri patru suspecţi de furt, care tocmai spărseseră un apartament al unui bărbat din Târgu Secuiesc.
Maşina hoţilor a fost oprită, după o urmărire  ca-n filme de 18 kilometri. Trei dintre fugari au fost prinşi, iar o a patra persoană este căutată de poliţiştii din două judeţe.Cei patru membri ai bandei au furat cinci mii de lei, din casa unui localnic din Târgu Secuiesc, informează digi24.ro. Bărbatul a reţinut numărul maşinii şi a sunat la 112. Poliţiştii din judeţul Covasna au început imediat să caute autoturismul înmatriculat în Bulgaria. L-au găsit în Sfântu Gheorghe, dar şoferul nu a oprit când a fost somat, aşa că poliţiştii au început să tragă. Două din cele nouă gloanţe au lovit maşina urmărită.

Înainte de a fi prinşi, fugarii au aruncat pe geamul maşinii o parte din bani şi au reuşit să penetreze chiar un baraj al Poliţiei, pe DN11, la limita judeţelor Covasna şi Braşov. Doi bărbaţi şi o femeie din autoturism, cu vârste între 29 şi 38 de ani, au fost prinşi de poliţiştii, în timp ce o altă femeie a reuşit să fugă, sărind gardul în curtea unui localnic. Femeia care a reuşit să scape este căutată acum inclusiv cu câini poliţişti de urmărire. Poliţiştii au stabilit că hoţii sunt din judeţul Prahova şi au reuşit să recupereze o parte din banii furaţi.