Evenimentul Zilei > Actualitate > Buzele, limba, dinţii, chiar şi restul corpului: TEHNICILE sărutului ORGASMIC | VIDEO
Buzele, limba, dinţii, chiar şi restul corpului: TEHNICILE sărutului ORGASMIC | VIDEO

Buzele, limba, dinţii, chiar şi restul corpului: TEHNICILE sărutului ORGASMIC | VIDEO

Stilul în care săruţi nu ţine doar de diversificarea mişcărilor pe care le faci cu limba. Mai degrabă, implică întreaga gură - buzele, limba, dinţii, chiar şi restul corpului.

Din moment ce oamenii, în general, oferă ceea ce ar vrea sa primească (mai ales când fac sex), concentrează-te asupra felului în care te sărută partenerul. Este, probabil, felul în care îşi doreşte să fie sărutat de tine.

Mişcarea specifică penetrării

Una dintre cele mai excitante mişcări în sărutul franţuzesc este aceea în care amândoi vă uniţi buzele perfect şi vă întindeţi complet limbile, astfel că vă atingeţi unul altuia baza limbii. Apoi mişcati din ce în ce mai intens şi imitaţi cu limba mişcarea specifică penetrării. Trasează cu vârful limbii conturul buzelor, urmărind atent marginea lor. Tot cu vârful limbii, poţi desena cifre sau litere oriunde pe corpul iubitului.

Felul în care îţi ţii mâinile şi mai ales, locul unde le ţii, contează foarte mult în timp ce săruţi. Ţine-i faţa cu mâinile, suge-i limba şi muşcă-i buzele uşor,  plimbă-ţi mâna pe ceafă şi prin părul partenerului.
Sărutul orgasmic nu se rezumă doar la gură. Chiar este indicat să vă sărutaţi reciproc corpul cu limba, punând accentul pe zonele erogene.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.