Buzdugan, la un pas de moarte: ”E un miracol că sunt aici”

Buzdugan, la un pas de moarte: ”E un miracol că sunt aici”

Sunt secrete de viață pe care Daniel Buzdugan le-a ținut bine ascunse până acum. Nimeni nu și-ar fi imaginat așa ceva.

Buzdugan a împlinit zilele trecute 45 de ani. Foarte puțini oameni știu că unul dintre cei mai activi și plini de viață oameni de radio era cât pe ce să nu trăiască, și asta de când a venit pe lume. Daniel Buzdugan s-a născut prematur, la doar 6 luni. Cântărea 1 kg și, practic, medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire.

A supraviețuit însă, are 1,90 m și e tatăl a doi copii. ”E un miracol că în momentul acesta sunt aici, pentru că m-am născut la 6 luni. A fost o sarcină complicată. Aveam aproape un kilogram. Doctorii i-au spus mamei că nu există nicio șansă.

(…)Mama a luptat pentru mine, am stat câteva luni în spital și în tot ce am realizat, absolut în toate lucrurile fomidabile din viața mea, l-am pus înainte pe Dumnezeu”, a povestit prezentatorul de la Radio ZU în cadrul unei emisiuni tv.

Ne puteți urmări și pe Google News

Daniel Buzdugan se roagă pe muntele Athos

Daniel Buzdugan fost de câteva ori pe muntele Athos, să se roage. Inclusiv toamna aceasta.

”Cred că oricine petrece câteva zile în Muntele Athos iese alt om de acolo și orice bărbat care este drept și sincer cu el însuși și caută pacea sufletului ar trebui ca măcar de curiozitate să pășească în Muntele Athos pentru a duce câteva zile viața de acolo. E un loc unic pe pământ. E o liniște nefirească, dar dulce.

Până și mâncarea și apa au alt gust. Când ai pășit în Athos ai intrat într-un izvor neoprit de rugăciune iar sufletul și trupul simt din plin asta!”, a scris omul de radio pe pagina sa de Instagram.

Sursa: Viva.ro

Sursa foto: Instagram / Daniel Buzdugan