SIBIU. Teatrul Radu Stanca din Sibiu își așteaptă spectatorii astăzi, de la ora 19.00, la spectacolul cu piesa „Încurcă-I, drace!”, după Ray Cooney. Din distribuție: Florin Coșuleț, Diana Fufezan, Cătălin Pătru, Pali Vecsei, Adrian Matioc, Adrian Neacșu, Mihai Coman. Regia aparține lui Șerban Puiu, iar scenografia, Luanei Drăgoiescu.

GALAȚI. Astăzi și mâine, Festivalul de Teatru Independent „Butterfly Effect ITF”, ediția I, își închide porțile. Spectatorii sunt invitați la spectacolele „Colibri”, în regia lui Florin Piersic Jr., la Sala Studio a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, de la ora 19.30, și „LSD Theatre Show”, în regia lui Horia Suru, la Godot Cafe Teatru. Mâine, după conferința de închidere, organizatorii adresează o invitație tuturor la „Freak Show” de și cu Florin Piersic Jr. la Sala Mare a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, de la ora 19.00.

TIMIȘOARA. Festivalul Internațional de Muzică Nouă Intrada se desfășoară până pe 30 septembrie. Orchestra Filarmonicii Banatul transformă astfel Timișoara în epicentrul muzicii contemporane, al explorărilor și avangardei componistice și interpretative.