Burleanu: „Am redus cu un milion de euro cheltuielile pe 2014”

Burleanu: „Am redus cu un milion de euro cheltuielile pe 2014”

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a declarat, astăzi, că, în cele nouă luni de mandat, a reușit să reducă cu un milion de euro cheltuielile FRF bugetate pentru acest an.

„Foarte multe zone au intrat pe o traiectorie a performanţei. La final de lună ianuarie vom avea pentru prima dată o strategie de dezvoltare a fenomenului fotbalistic, din 2015 până în 2020. Obiectivul major al acestei strategii şi a misiunii pe care ne-am asumat-o este ca România să ajungă până în 2020 în top 10. Trăgând linie după cele nouă luni, pot să vă spun că sunt mulţumit de cum au decurs lucrurile. Cea mai mare mulţumire este ocuparea primei poziţii în grupa de calificare pentru Euro, locul 15 ocupat în clasamentul FIFA. Sunt mulţumit de selecţia largă care a început la loturile naţionale şi de ceea ce s-a întâplat la nivel instituţional la nivelul FRF. Lucrăm deja pentru proiecţia bugetară pentru 2015-2016 şi stabilim paşii financiari pentru 2020. Astăzi pot spune că am reuşit să reducem cu un milion de euro cheltuielile deja bugetate pentru 2014”, a declarat președintele FRF.

Altfel, șeful de la „Casa Fotbalului” a mai spus că nu va fi nicio schimbare în ceea ce privește conducerea tehnică a echipei naționale până în 2016: „Până în 2016 avem cel mai bun staff tehnic. Din 2016 suntem deschişi oricărei variante. Răspunsul e acelaşi şi în privinţa lui Mircea Lucescu”, a afirmat Burleanu

Ne puteți urmări și pe Google News