Genk l-a împrumutat pe Ianis Hagi la Rangers, în această iarnă şi din acest motiv Buffel crede că s-a făcut o mare greşeală.

Buffel: „Genk cred că s-a grăbit să accepte acea sumă pentru transferul definitiv al lui Hagi. Poate că ar fi trebuit doar să-l împrumute, iar apoi să mai discute. Acum nu mai depinde de ei, ci de Rangers. Nu e ușor să găsești un jucător bun, creativ, care poate înscrie goluri. Hagi a arătat deja asta la Rangers.

Uneori trebuie să ai mai multă răbdare cu tinerii, însă Genk nu a făcut asta. A stat acolo doar jumătate de an și nu au fost deloc răbdători. Poate că a avut legătură cu contextul în care este Ianis, care se află sub presiune din cauza tatălui său faimos, Gheorghe. Mulți astfel de jucători au trecut pe la Genk, cum ar fi Malinovskyi, Bailey sau Ndidi. Toți au avut nevoie de timp, cel puțin un an, pentru a se adapta”, a spus Buffel, potrivit  Daily Record.

El a mai spus: „Hagi vrea să joace pentru echipa sa națională. Dacă s-ar muta într-un club precum Lazio , s-ar putea să meargă într-o ligă mai mare. „Dar va juca în fiecare săptămână? Sau se va găsi într-o situație similară cu cea pe care a avut-o la Genk? Este important pentru el acum să joace un an întreg în aceleași circumstanțe, pentru a putea obține mai multă experiență. El trebuie să facă acest pas în cariera sa.