Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean din Dolj, tânărului lovit i s-au acordat îngrijiri medicale luni seara, efectuându-se manevre de resuscitare.

Din nefericire, însă, medicii nu au putut face nimic și au fost nevoiţi să constate decesul.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate care s-au deplasat la faţa locului au constatat că doi bărbaţi, în urma unor discuţii în contradictoriu, ar fi lovit un tânăr de 24 de ani, cu pumnii şi picioarele.

Persoanei vătămate i s-au acordat îngrijiri medicale, efectuându-se manevre de resuscitare, însă, din păcate, s-a constatat decesul. Poliţiştii au demarat imediat activităţile investigative, în urma informaţiilor obţinute fiind identificat un tânăr de 19 ani, bănuit că ar fi participat la altercaţie, iar un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Cetate, încerca să se sustragă cercetărilor şi să părăsească ţara.

În urma schimbului informativ de date, cu sprijinul poliţiştilor de frontieră, cel în cauză a fost depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, fiind apoi condus de poliţişti la sediu, pentru audieri”, menționează IPJ Dolj, potrivit Agerpres.

Cercetările sunt continuate, în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind preluate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj.

Aceștia se vor afla sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Cei doi indivizi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Te-ar putea interesa și: