Evenimentul Zilei > Actualitate > Brokerul CRISTIAN SIMA îl ATACĂ DUR pe poetul MIRCEA DINESCU: ”Îi e frică că-l SALTĂ DNA-UL!”
Brokerul CRISTIAN SIMA îl ATACĂ DUR pe poetul MIRCEA DINESCU: ”Îi e frică că-l SALTĂ DNA-UL!”

Brokerul CRISTIAN SIMA îl ATACĂ DUR pe poetul MIRCEA DINESCU: ”Îi e frică că-l SALTĂ DNA-UL!”

Brokerul Cristian Sima, unul dintre cei mai controversați oameni de pe piața de capital, l-a atacat dur pe poetul Mircea Dinescu. El afirmă că Dinescu nu vrea să spună prețul cu care a arendat cele 35 de hectare, primite de la Academia Română, ca să nu-l salte DNA-ul.

Iată postarea integrală a lui Cristian Sima făcută pe pagina sa de facebook:

”Mircea Dinescu a arendat 35 de hectare de la Academia Română. Prețul arendei nu vrea să-l spună, licitație nu a fost și îi e frică că-l saltă DNA ul la pachet cu Voiculescu.

Uită cumva să ne spună și faptul că și-a aranjat această arendă prin intermediul lui Voiculescu? Nu m-ar miră să fie așa.
Revoluționarii din 89 au descoperit cu timpul că borcanul cu miere e la stat. Dinescu nu a reușit nicio afacere profitabilă fără stat și și-a acoperit pierderile din afaceri cu statul. Acum îi e frică și are tupeu.

Poetul care se crede moșier de succes știe că din arende de la privați nu ies bani decît cu muncă grea, dacă însă arendă e simbolică, merge și fără muncă. Priviți dialogul Dinescu-Turcescu. Mirciulica? Probleme, mai?

Păcat, ai fost cel mai talentat poet român, dar ai rămas o speranța”.

Cristian Sima este acuzat că ar fi dispărut în Elveția cu banii unor clienți care tranzacționau pe piețe externe printr-o firmă deținută de el, potrivit Realitatea.net.

Sima este doctor în matematematică și a activat pe piețele din Italia, Franța și Marea Britanie. Totodată, el este unul dintre primii investitori locali care a deschis o firmă de brokeraj dedicată piețelor internaționale.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: