Evenimentul Zilei > Actualitate > „Briliantul” dictează la Târgu Mureș. Grigoraș a fost demis de la ASA din cauza lui Mutu: „Îmi bag p..a, nu mai am ce căuta aici!”
„Briliantul” dictează la Târgu Mureș. Grigoraș a fost demis de la ASA din cauza lui Mutu: „Îmi bag p..a, nu mai am ce căuta aici!”

„Briliantul” dictează la Târgu Mureș. Grigoraș a fost demis de la ASA din cauza lui Mutu: „Îmi bag p..a, nu mai am ce căuta aici!”

Antrenorul Petre Grigoraș a fost demis, ieri, de la ASA Târgu Mureș, după doar două partide pierdute în Liga I, 0-1 cu Pandurii și 0-1 la Cluj cu CFR. La excluderea tehnicianului se pare, însă, că a contribuit în mare măsură Adrian Mutu, anunță GSP.ro.

Ieri a avut loc o sedință de urgență a echipei, la care a participat și viceprimarul Claudiu Maior. Sursa citată notează vedetele echipei mureșene s-au declarat nemulțumite de cantonamentul din Antalya, iar în această întâlnire au pus o singură condiție: „Ori noi, ori Grigoraș!”

Astfel, viceprimarul Maior a ales să-l demită pe Grigoraș, tinând partea fotbaliștilor. „Ce rost ar fi avut să mă opun?! N-am stat nicăieri unde n-am fost dorit”, a spus antrenorul de 51 de ani.
GSP a notat faptul că între Adrian Mutu și Petre Grigoraș ar fi avut loc o ceartă intensă, după ce antrenorul l-a inclus pe „Briliant” în echipa rezervelor, într-un meci-școală. Acest lucru l-a scos din minți pe Mutu și a cedat nervos: „Da' ce, am venit să fiu sparring-partner?! Îmi bag p..a, nu mai am ce căuta aici!”.

Mai mult, Grigoraș a fost cel de-al patrulea antrenor al mureșenilor, în acest sezon, după Dan Petrescu, Vasile Miriuță și Cristiano Bergodi.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.