Gurile rele spun că  e apartamentul pe care Brigitte l-a primit cadou de la penultimul soț, tenismenul Ilie Năstase. „Mereu ai vândut ce ai moștenit, nu ai clădit nimic. Ăsta e apartamentul pe care ți l-a luat Ilie. Și casa în care stai e făcută tot de Ilie. De la farfurii și căni cumpărate din Viena, ai ajuns să faci șaorma la farfurie de plastic. Ce te mai fandoseai când erai coana Năstase, nu puteai mânca decât cu argint. Uite că acum poți și cu plastic. Trăiască Ilie Nastase!”, i-a scris Dora Luca.

Acum un an, când a încercat prima dată să vândă apartamentul, cerea pe el 350.000 de euro. Odată cu el a scos la vânzare și un alt apartament de lux primit cadou tot de la Năstase, pe malul mării, într-o zonă de lux din Mamaia. Potrivit informațiilor apărute în presă vara trecută, Brigitte ar fi avut mari datorii la fisc. Între timp, soții Pastramă au mai scăzut din pretenții. Anunțul e postat de trei zile pe rețeaua de socializare.

Scandal în familia Pastramă

Relația dintre Brigitte Pastramă și ultimul ei soț e ca un foc de artificii. Recent au apărut în presă imagini din timpul unui scandal conjugal dintre cei doi, petrecut în shaormeria pe care o dețin în Fundeni, și din care reiese că bruneta e agresată, trasă de păr și pusă la colț de mai tânărul soț, într-un acces de furie.

Citiți articolul integral pe Rețete și vedete.