Mulți fani ai emisiunii au speculat că cei doi sunt împreună doar pentru show și imediat ce vor părăsi competiția se vor despărți.

Cu toate acestea, Brigitte a publicat câteva fotografii cu viitorul ei soț. Bruneta a dorit să arate tuturor cum o răsfață Pastramă, semn că cei doi sunt maai îndrăgostiți ca oricând.

Pastramă este foarte atent cu viitoarea lui soție și o răsfață cu mici atenții în fiecare zi. Imediat după ce s-a terminat emisiunea în care cei doi s-au cunoscut, pe rețelele sociale a apărut o poză în care Brigitte ținea în mână un buchet imens de trandafiri.

Fanii au recționat imediat, iar toată lumea i-a felicitat pentru relația minunată pe care o au.

„Sunteți o pereche minunată”, „Abia aștept să vă văd miri”, „Ce bine arătați împreună”, „Foarte frumoși, un cuplu perfect”, au comentat internauții.

Brigitte a povestit despre cum a primit amenințări din partea fostei iubite a lui Pastramă.

„M-a sunat o persoană, m-a jignit foarte urât, apoi mi-a dat două mesaje vocale, apoi mi-a dat și un mesaj scris. Între timp lucrurile s-au rezolvat, scuzele de rigoare s-au făcut, dar la momentul acela am fost puțin… Nu i-am cerut binecuvântarea. Am reușit să aflu că domnișoara i-a dat papucii cu două, trei săptămâni înainte să înceapă să se dea la mine. Ea i-a dat papucii. ” a declarat Brigitte pentru vlogul lui Jorge.