Evenimentul ZileiActualitateTe-ai fi așteptat la asta? Ce s-a întâmplat cu Brigitte și Pastramă după Ferma

Te-ai fi așteptat la asta? Ce s-a întâmplat cu Brigitte și Pastramă după Ferma

Te-ai fi așteptat la asta? Ce s-a întâmplat cu Brigitte și Pastramă după Ferma
Cu toate că emisiunea Ferma vedetelor s-a terminat, povestea de dragoste dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă continuă.

Mulți fani ai emisiunii au speculat că cei doi sunt împreună doar pentru show și imediat ce vor părăsi competiția se vor despărți.

Cu toate acestea, Brigitte a publicat câteva fotografii cu viitorul ei soț. Bruneta a dorit să arate tuturor cum o răsfață Pastramă, semn că cei doi sunt maai îndrăgostiți ca oricând.

Pastramă este foarte atent cu viitoarea lui soție și o răsfață cu mici atenții în fiecare zi. Imediat după ce s-a terminat emisiunea în care cei doi s-au cunoscut, pe rețelele sociale a apărut o poză în care Brigitte ținea în mână un buchet imens de trandafiri.

Fanii au recționat imediat, iar toată lumea i-a felicitat pentru relația minunată pe care o au.

„Sunteți o pereche minunată”, „Abia aștept să vă văd miri”, „Ce bine arătați împreună”, „Foarte frumoși, un cuplu perfect”, au comentat internauții.

Brigitte a povestit despre cum a primit amenințări din partea fostei iubite a lui Pastramă.

„M-a sunat o persoană, m-a jignit foarte urât, apoi mi-a dat două mesaje vocale, apoi mi-a dat și un mesaj scris. Între timp lucrurile s-au rezolvat, scuzele de rigoare s-au făcut, dar la momentul acela am fost puțin… Nu i-am cerut binecuvântarea. Am reușit să aflu că domnișoara i-a dat papucii cu două, trei săptămâni înainte să înceapă să se dea la mine. Ea i-a dat papucii. ” a declarat Brigitte pentru vlogul lui Jorge.

 

 


Accesează: