Evenimentul Zilei > Monden > Bat din nou clopote de nuntă! Brigitte Năstase a spus DA pentru a patra oară
Bat din nou clopote de nuntă! Brigitte Năstase a spus DA pentru a patra oară

Bat din nou clopote de nuntă! Brigitte Năstase a spus DA pentru a patra oară

După mariajul cu Ilie Năstase, care se pare că i-a cam distrus psihicul și încheiat acum o lună și jumătate la tribunal, se anunță și soare pe strada acesteia. Coneliu Oană, noul său iubit mai tânăr cu șapte ani, a cerut-o în căsătorie. Drept dovadă că este pregătită a spus ”DA” pentru a patra oară și se gândește din nou la nuntă și la luna de miere.

Se pare că totul este foarte serios, deoarece la începutul acestei săptămâni a călători la Viena alături de viitorul ei soț, pentru a-și cumpăra verighete. Viața amoroasă cu Corneliu Oană a început încă de pe vremea când încă era soția legitimă a tenismenului Ilie Năstase. În luna august și-au oficiat relația în timpul unei vacanțe în Turcia, prin publicarea pe rețelele de socializare a unei fotografii în timp ce își săruta iubitul în piscina de lux a hotelului unde au fost cazați.

Putem spune că Brigitte și-a dorit mereu o familie, de accea și cele trei căsătorii pe care le are la activ până acum. A rămas văduvă în 2002, în urma morții afaceristului Octavian Sfăt cu care a fost căsătorită. Moartea acestuia nu a fost ”în zadar”, căci a moștenit două cluburi, un hotel în construcție, un restaurant și două case. Trezindu-se peste noapte cu atâtea moșteniri, probabil nu a știut cum să reacționeze. Astfel, după un an de la decesul soțului ei, a fost arestată pentru complicitate la lipsire de libertate şi la tâlhărie după ce l-a sechestrat în biroul ei pe managereul unui club şi l-a obligat să-i dea cinci mii de euro. Fapta ei nu a rămas nepedespsită, fiind condamnată la închisoare, dar eliberată condiționat în 2006. După eliberarea din închisoare, a vrut probabil să demonstreze că poate fi o femeie la casa ei căsătprindu-se astfel cu Ovidiu Torj. Mariajul nu a ținut decât patru ani, divorțând de acesta în 2010. Trei ani mai târziu s-a văzut din nou mireasă, când a spus ”DA” la Primăria Timișoara alături de Ilie Năstase.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: