Evenimentul Zilei > Monden > Brigitte e disperată! Pastramă, trecut pe lista neagră. Cinci persoane sunt vizate
Brigitte e disperată! Pastramă, trecut pe lista neagră. Cinci persoane sunt vizate

Brigitte e disperată! Pastramă, trecut pe lista neagră. Cinci persoane sunt vizate

Florin Pastramă, soțul Brigittei Sfăt are cu adevărat probleme financiare. El a ajuns pe lista neagră a datornicilor, iar executorii îl vînează.

Brigitte Sfăt și-a găsit liniștea sufletească după ce a divorțat de fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase, nu însă și pe cea financiară.

Surse din mediul judiciar, au dezvăluit faptul că Florin, împreună cu alte cinci persoane din familia Pastramă, printre care se numără și fratele lui, Relu, partenerul de viață al lui Brigitte Sfăt a fost acționat în judecată de o unitate bancară de la care ar fi contractat un credit. Din câte se pare, acțiunea, care se află pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 din București, vine ca urmare a neachitării la timp a datoriilor către creditor.

În urmă cu puțin timp, magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 București s-au pronunțat cu privire la procesul în care este implicat soțul lui Brigitte. Judecătorii au admis cererea de executare silită a celor șase debitori din ”clanul” Pastramă.

Iată și soluția pe scurt: „Admite cererea. Încuviinţează executarea silită, pentru toate obligaţiile prevăzute de titlul executoriu, în vederea realizării drepturilor creditorului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Executarea silită se va putea realiza simultan ori succesiv, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege. Încuviinţarea executării silite produce efecte pe întreg teritoriul ţării.

Încuviinţarea executării silite se extinde şi asupra titlurilor executorii care se vor emite de executorul judecătoresc în cadrul procedurii de executare silită încuviinţate. Fără cale de atac. Soluţionată în camera de consiliu şi pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 2 București.

Lipsa ofertelor concrete din partea televiziunilor se pare că și-ar fi spus cuvântul în cuplul Florin Pastramă – Brigitte Sfăt. Cum contractul cu PRO TV este pe final, iar altele încă nu se anunța, cuplul este nevoiu să apeleze la economii. Cu ceva timp în urmă, Brigitte Sfăt si soțul ei, Florin Pastramă, s-au oprit la o bancă, în zona Aviației din Capitală, pentru a apela la bancomant, consemnează cancan.ro.