Evenimentul Zilei > Monden > Brigitte, bătută cu bestialitate?! Primele declarații de la imaginile cotroversate
Brigitte, bătută cu bestialitate?! Primele declarații de la imaginile cotroversate

Brigitte, bătută cu bestialitate?! Primele declarații de la imaginile cotroversate

Brigitte Sfăt a dat primele declarații cu privire la imaginile apărute în presă. A fost sau nu bătută vedeta?!

Brigitte a dezvăluit că imaginile cu ea bătută ar fi, de fapt, trucate și că cel care le-a eliberat în presă este pasibil de un dosar penal.

Vedeta are de gând să meargă până în instanță pentru a i se face dreptate.

„Nu știu despre ce imagini și violențe vorbiți. Nu am citit presa. Tot ce pot spune este că sunt bine și mai fericită ca oricând cu soțul meu. Și dacă există presupuse imagini atunci trebuie să verific dacă sunt reale, sau dacă nu.” a spus Brigitte Pastramă, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Bruneta a dezvăluit pentru că după ce va analiza cu atenție imaginile, îi va da în judecată publicația care a lansat fotografiile ce o pun într-o lumină proastă.

„Imaginile din intimitate făcute publice fără acordul meu sunt pasibile de dosar penal. Așa ca oricum voi verifica și voi proceda în cazul în care chiar există imagini din intimitate, vor face plângere penală împotriva celor care și-au permis să le facă publice”, a mai spus bruneta, conform Antenastars.


Scena cu pricina ar fi avut loc chiar în shaormeria pe care celebrul cuplu o deține în zona Fundeni și se observă cum Florin Pastramă își iese din fire, devine violent cu soția lui și se năpustește asupra ei.

Din imagini se vede că Brigitte este speriată, iar după o discuție tensionată purtată într-o cameră retrasă, Florin o trage de păr și o împinge într-un colț al încăperii, după care aceasta plângea ghemuită la pământ.

Bărbatul părea de neoprit și lacrimile soției sale nu îl înduplecau.

Deși și-ar fi dorit să rămână privat, se pare că episodul care ar fi avut loc în urmă cu aproximativ o lună și jumătate a ajuns în atenția tuturor. Cei care ar fi fost martori la scandal au fost angajații, care au auzit întreaga ceartă dintre cei doi soți.