Într-o declarație dată presei, grupul de protest a declarat că dorește să atragă atenția politicienilor asupra crizei climatice. 

Protestatarii și-au scris pe corp diferite sloganuri, printre care: „Pentru toate formele de viață” sau „Nu pierdeți timpul”. 

Parlamentarii au continuat dezbaterile privind calea de urmat pentru Brexit, cu doar câteva glume despre protestatarii aflați la balcon, scrie Politico. 

Parlamentarii au continuat dezbaterile privind calea de urmat pentru Brexit, cu doar câteva glume despre protestatarii aflați la balcon.

Parlamentarii britanici discută, luni, posibilele alternative ale Marii Britanii de ieșire in Uniunea Europeană, după refuzul, de trei ori, de a vota acordul propus de către premierul Theresa May.

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat, luni, că UE a avut răbdare cu britanicii, dar este cazul ca aceștia să ajungă la o hotărâre în câteva ore sau cîteva zile care este calea de urmat.

„Cu prietenii noştri britanici am avut multă răbdare, dar chiar şi răbdarea se epuizează. Aş dori ca în câteva ore sau zile Marea Britanie să ajungă la un acord în privinţa căii de urmat.”, a afirmat Jean-Claude Juncker

Te-ar putea interesa și: