Evenimentul Zilei > Actualitate > Breaking news. Noi localități din Ilfov în carantină. Ce au dispus autoritățile
Breaking news. Noi localități din Ilfov în carantină. Ce au dispus autoritățile

Breaking news. Noi localități din Ilfov în carantină. Ce au dispus autoritățile

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a decis, în şedinţa de duminică seară, să propună şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, intrarea în carantină a localităţilor Chitila, Ciorogârla, Corbeanca şi Măgurele, a declarat prefectul judeţului Ilfov, Daniel-Tudorel Zamfir, luni, pentru Agerpres.

După ce a fost analizată situația, s-a decis ca localitățile să intre în carantină. Locuitorii din Chitila au și primit un mesaj prin serviciul RO-ALERT prin care li s-au transmis ultimele directive. Localitățile au intrat în carantină pentru o perioadă de cel puțin 14 zile.

Până în acest moment au fost puse în carantină mai multe localități din Ilfov: Comuna Clinceni, localitățile Dobroești și Fundeni, orașul Bragadiru, localitățile Chiajna, Dudu, Roșu, localitățile Cornetu, Buda, orașul Otopeni, comuna Berceni, localitățile Brănești, Islaz, Pasărea, Vadu Anei, orașul Popești-Leordeni, localitățile Tunari, Dimieni, comuna Domnești cu satele aparținătoare Domnești și Țegheș, comuna Jilava, orașul Pantelimon și orașul Voluntari.