Evenimentul Zilei > Social > Breaking news. Lovitură dură pentru Guvernul Orban. Anunț de ultim moment
Breaking news. Lovitură dură pentru Guvernul Orban. Anunț de ultim moment

Breaking news. Lovitură dură pentru Guvernul Orban. Anunț de ultim moment

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a infectat cu COVID-19. Anunţul a fost făcut chiar de ministru pe social media.

Ministrul Muncii a anunţat pe contul personal de Facebook că s-a infectat cu noul coronavirus.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat că a fost confirmată cu COVID-19. Este al treilea membru al Guvernului care s-a infectat cu coronavirus, după Virgil Popescu și Lucian Bode.
Violeta Alexandru: Am atât de multă treabă (și îmi și place ceea ce fac) încât, chiar și cu acest rezultat pozitiv la testul pentru covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă și mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgență și dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac și o rezolvăm. Parte dintre aceste urgențe (așa e viața la Ministerul Muncii) vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului.
Am puțin mai multă liniște în perioada zilelor următoare ca să trec prin toate, absolut toate evaluările și verificările pe care le-am cerut insituțiilor pe care le coordonez. Voi fi la telefon pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunț până în ultima zi de mandat. Sunt și voi rămâne activă.
Se pot aștepta colegii din instituțiile din țară să fiu și mai curioasă acum că am mai multă liniște ca să mă uit peste informațiile cerute. Să vă așteptați la multe informații utile aici. Inclusiv despre campania PNL București care se desfășoară în online exact așa cum suntem noi – cei din PNL București: decenți, serioși, cu determinarea de a face treabă pentru Capitală.
Voi urma tratamentul indicat, a scris ministrul Muncii pe social media.
Ştire în curs de actualizare

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: