Evenimentul Zilei > Politica > BREAKING NEWS. Gestul extrem al lui Traian Băsescu! Anunțul zilei în politică
BREAKING NEWS. Gestul extrem al lui Traian Băsescu! Anunțul zilei în politică

BREAKING NEWS. Gestul extrem al lui Traian Băsescu! Anunțul zilei în politică

O mutare surprinzătoare ar putea avea loc la alegerile locale.

Fostul președinte nu exclude un scenariu care a mai fost luat în discuție în ultima perioadă. Întrebat dacă ar fi dispus să candideze la Primăria Capitalei, Traian Băsescu nu a exclus orice posibilitate de-a intra în joc și a lăsat o portiță deschisă.

Europarlamentarul a vorbit despre un scenariu care vizează negocierile dintre forțele de dreapta și pe care el nu l-ar agrea. „Dacă va fi nevoie, o să o fac. Depinde care sunt evoluţiile. Dacă se va reuşi o alianţă corectă a forţelor de dreapta, sigur că PMP, care l-a susţinut pe Nicuşor Dan de la bun început, va fi în regulă, dar dacă va fi o alianţă în care să se spună, voi susţineţi-l pe Nicuşor Dan, dar noi nu suntem de acord cu liste comune la Consiliul General sau la sectoare, asta e bătaie de joc.

Adică eu doar să susţin candidatul altcuiva, asta nu funcţionează şi atunci toate opţiunile sunt deschise pentru promovarea PMP”, a afirmat Traian Băsescu la Digi 24.

El a devenit primarul Capitalei în 2000 și a avut un mandat de patru ani. A intrat în cursa pentru președinția României și a câștigat mandatele din 2004 – 2009 și 2009 – 2014.

Legat de problema pandemiei, Traian Băsescu a mai afirmat în această seară că lucrurile au fost scăpate d esub control.

„Pandemia este scăpată de sub control. Degeaba încearcă şi domnul ministru al Sănătăţii şi Raed Arafat să ne dea impresia că sunt stăpâni pe situaţie, nu sunt.

Au scăpat-o de sub control pentru că le-a plăcut să spună că au un vid legislativ, ceea ce este o mare minciună, nu au avut nicio clipă un vid legislativ, au avut Regulamentul sanitar internaţional care vizează exact răspândirea bolilor cu transmisie directă a pandemiilor, a epidemiilor, Regulament pe care România l-a semnat din 2005”, a mai afirmat Traian Băsescu pentru sursa citată.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: