Evenimentul Zilei > Actualitate > Breaking News! Alertă totală în Bucureşti. Un obuz, găsit în plină stradă. Autorităţile, intervenţie de urgenţă
Breaking News! Alertă totală în Bucureşti. Un obuz, găsit în plină stradă. Autorităţile, intervenţie de urgenţă

Breaking News! Alertă totală în Bucureşti. Un obuz, găsit în plină stradă. Autorităţile, intervenţie de urgenţă

Este alertă totală în Bucureşti. Un obuz a fost găsit în plină stradă, într-o geantă abandonată. Autorităţile s-au deplasat la faţa locului pentru a evita un dezastru.

Probleme mari în Bucureşti. Un obuz a fost găsit într-o geantă abandonată în plină stradă. Totul s-a aflat după un apel la 112. Echipajele speciale sunt deja la faţa locului pentru a rezolva situaţia.

Obuz abandonat, pe o stradă din Bucureşti

Obuzul a fost găsit într-o geantă abandonată, iar totul s-a aflat după un apel la 112. Cei de la Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 10 Poliție au fost sesizaţi de această problemă. Pe o stradă, a fost observată o geantă deschisă, în care se află un obiect metalic, degradat, ce pare a fi un obuz, anunţă Realitatea Plus.

Forţe de ordine la faţa locului

La fața locului s-au deplasat polițiști, precum și pompieri, pentru a ridica obiectul care poate fi foarte periculos. Mai mult, se efectuează verificări în vederea stabilirii situației și a condițiilor în care s-a produs evenimentul.

„În această dimineaţă, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 10 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că pe o stradă, a fost observată o geantă deschisă, în care se află un obiect metalic, degradat, ce pare a fi un obuz. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, precum şi pompieri, urmând ca obiectul să fie ridicat”, transmite Poliţia Română.

La ora transmiterii acestei ştiri traficul a fost închis pe stradă şi se fac verificări în vederea stabilirii situaţiei şi a condiţiilor în care s-a produs evenimentul.