Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal în culise la „Bravo, ai stil! All Stars” dar şi în PLATOU. Beatrice: Trebuie să plec din acest mediu
Scandal în culise la „Bravo, ai stil! All Stars” dar şi în PLATOU. Beatrice: Trebuie să plec din acest mediu

Scandal în culise la „Bravo, ai stil! All Stars” dar şi în PLATOU. Beatrice: Trebuie să plec din acest mediu

După modul cum au hotărât juraţii să le sancţioneze pe Beatrice, Iuliana şi Denisa în ediţia de ieri de la „Bravo, ai stil! All Stars”, una dintre concurente şi-a făcut bagajele dorind să părăsească concursul. Totul a plecat după un scandal iscat în culise care s-a interpretat greşit, în opinia lui Beatrice.

"Trebuie să plec din acest mediu. Sunt într-un film horror. E inadmisibil!"

"A fost cireaşa de pe tort. Lumea de acasă trebuie să ştie ce se întâmplă aici (…) Mi s-a călcat demnitatea în picioare. Nu am fost tratată aşa în viaţa mea. Nu există explicaţii pentru aşa ceva (…). Ce implicaţii a avut Denisa în subiectul ăsta?", a replicat Beatrice.

A mulţumit tuturor, şi-a luat lucrurile şi a plecat, urându-le baftă fetelor…Cătălin Botezatu încercând s-o oprească.
Beatrice a mărturisit că "există lucruri grave care nu pot fi detaliate aici" şi că se gândeşte să revină la acea atitudine de luptătoare pe care a avut-o în sezonul trecut.

Un alt lucru nepotrivit care trebuie subliniat este faptul că Larisa, o concurentă foarte slabă din punct de vedere stilistic, o atacă permanent pe Denisa. Vocabularul Larisei, modul cum se exprimă, fără intonaţie, dovedeşte că nu are ce căuta într-un concurs despre stil, eleganţă şi bună creştere. Probabil, că având multe lipsuri, încearcă să iasă în evidenţă printr-o atitudine total nepotrivită care o pune într-o imagine proastă. Iar pe reţelele de socializare este sancţionată de către fanii emisiunii:

Sara Cernea: Ce tupeu frate pe Larisa asta!!! Se crede superbă, mirobolantă, când ea copiază toate ţinutele pe care le vede şi mai are şi tupeu să se certe cu fetele care chiar fac ceva!!!! Mi e scârbă de așa ceva !! Fata mai ușor cu ciocu’ ca iti iei hate cu carul ,nimeni nu te suporta!!!"

Mariana Muresan: Ținută frumoasa dar tu ai o gură cât o sură și ăsta nu e de apreciat.

Ralucuț Coman: De vina sunt parintii, pritenii, apropiatii ca nu o atentioneaza ca va pieri pe limba ei ceea ce ma face sa cred ca si calitatea lor este indoielnica!

Ana Stoicescu: Rea ființa….neagră in cerul gurii..

Fel Iones: Esti cea mai gureşa si rea, concurenta. Esti cea mai invidioasa.

Daria Zeta:Chirac esti insuportabila de rea…afara cu tine frustrato…

 "Silvia este magistrală, inegalabilă"

Nu este obraznică, pur şi simplu este stăpână pe ea şi cunoştinţele sale. Maurice Munteanu, foarte simpatic, a spus că are o viziune cu Silvia: " Cred că ai putea face carieră din a fi invitată în emisiuni sportive. Mi-aș dori foarte tare să te văd cu Mitică Dragomir și cu Becali în aceeaşi emisiune.  Am această viziune cu voi trei în platou, tu între ei, discutând despre diverse lucruri care au legătură cu lumea sportului, cu lumea fotbalului. Mi se pare că ai avea replică".

Replica Silviei nu a întârziat: "Miticăăă, Gigi, vin, pregătiți-vă! Îi provoc pe Gigi și pe Mitică la o emisiune aici la Kanal D".

Dar… Silvia nu iartă concurentele, evident, pe cele slabe din punct de vedere stilistic. Şi cum nu duce lipsă de imaginaţie, a venit în show cu un nişte "cartonaşe" galbene sau roşii pe care le-a arătat colegelor în funcţie de ţinută.

Concluzie: Ironiile Silviei întunecă chipurile câtorva concurente de la "ALL STARS", conştiente că nu au cum să-i facă faţă.