Brasovul, in varf

Brasovul, in varf

Fotbalistii antrenati de Razvan Lucescu calca totul in picioare in drumul spre Liga I.

Echipa de sub Tampa a facut instructie ieri cu Dinamo II, scor 3-0, si priveste de la inaltime viitoarele dueluri cu contracandidatele din Bucuresti, Ploiesti si Bacau.

FC Brasov a acumulat sase puncte dupa primele doua etape din Seria I a Ligii a II-a, fiind marea favorita la promovare. Formatia pregatita de Razvan Lucescu a castigat de o maniera categorica disputele cu Inter Gaz Bucuresti (2-1, in deplasare) si Dinamo II (3-0, pe teren propriu).

EVZ Domnule Razvan Lucescu, cum caracterizati evolutia echipei dupa primele doua runde? Razvan Lucescu: Am inceput cum ne-am propus. Suntem pe drumul cel bun. Suntem insa constienti ca va fi greu pana se va trage linia de final. Suntem favoriti la promovare si trebuie sa castigam cat mai multe puncte.

Ne puteți urmări și pe Google News

Care sunt adversarele Brasovului in lupta pentru promovare? Sportul Studentesc si Petrolul Ploiesti sunt cele mai tari formatii. De asemenea, in lupta se vor mai implica Progresul, Otopeni si FCM Bacau. Sa nu uitam ce surprize au fost in sezonul trecut, cand Delta Tulcea si Gloria Buzau n-au fost bagate in seama de nimeni. Cred ca FC Botosani mai este o nuca tare.

Va temeti de jocuri de culise? Nu m-am gandit la scenariul asta. Sper sa nu asistam la asa ceva. Daca vom castiga toate meciurile, nu ne va mai interesa de „sapaturile” rivalilor.

„Nu m-am propus antrenor la altii”

Se va califica nationala Romaniei la EURO 2008? Avem calificarea in maini. Echipa noastra a ajuns o forta. Exista dorinta revansei dupa toate insuccesele din ultimii sapte ani. Jucatorii au alta mentalitate, s-au maturizat si sunt uniti.

Este adevarat ca ai fost contactat pentru a-l inlocui pe Mircea Rednic la Dinamo? Nu plec de la Brasov. Nu m-am propus antrenor la altii, asa cum fac unii colegi de breasla.