Charlize și Brad au fost văzuți împreună săptămâna trecută după ce au petrecut seara la cinema, deși separat. De fapt, el a fost la o vizionare privată  în timp ce ea a fost oaspete la o petrecere pentru "Roma" care a avut loc la Chateau Marmont din Los Angeles. 

"Sursa noastră spune că Brad s-a dus târziu, s-a schimbat și a ajuns la Charlize care era la bar. Ea a băut un cocktail cu vodcă, în timp ce el s-a limitat doar la apă minerală ". Mai departe descriu cum cei doi erau mult prea amabili unul față de celălalt. "Brad o sorbea din priviri și ambii au fost foarte fericiți toată seara", titrează thesun.

Ce este şi mai interesant că cel care le-a făcut cunoştinţă a fost Sean Penn, în vârstă de 54 de ani, fostul partener al lui Charlize Theron  39 de ani, şi care au decis să se despartă cu ceva timp în urmă. Povestea de dragoste dintre cei doi actori a început în decembrie 2013. Ultima apariție împreună a fost pe covorul roșu la filmului „Mad Max: Fury Road“  la Festivalul de Film de la Cannes, mai 2015 când cei doi au defilat împreună. Conform presei americane Charlize a luat decizia de a pune capăt acestei povesti.