Evenimentul Zilei > Actualitate > Bouchard, învinsă de Dulgheru și desființată de presă
Bouchard, învinsă de Dulgheru și desființată de presă

Bouchard, învinsă de Dulgheru și desființată de presă

Sportiva „tricoloră” s-a răzbunat pe teren, după ce canadianca a umilit-o înaintea partidei

Un gest care ar fi trebuit să nu depășească sfera banalului a făcut înconjurul tenisului mondial.

Ironizată la finalul meciului

Canadianca Eugenie Bouchard a refuzat să-i întindă mâna româncei Alexandra Dulgheru (locul 69 WTA), înaintea confruntării din Fed Cup, iar ofensa, pusă pe seama superstiției, nu i-a fost iertată sportivei de pe locul 7 WTA. Eugenie a fost strivită de criticile presei internaționale, dar cea mai dură lovitură a primit-o pe teren. La Montreal, Alexandra Dulgheru a câștigat meciul cu Bouchard, scor 6-4, 6-4, și a adus un punct mare naționalei României.


Alexandra Dulgheru (69 WTA) a învins-o pe Eugenie Bouchard (7 WTA), scor 6-4, 6-4


La final, ea a ironizat gestul canadiencei, refuzând să dea mâna cu membrii staff- ului „tricolor”. „A fost un răspuns la ceea ce a făcut Genie, dar a fost mai mult o glumă între noi, nimic personal”, a explicat Alexandra.


FOTO: Alexandra Dulgheru si Eugenie BouchardPresa din Canada a remarcat că Bo u c h a rd a devenit ținta ironiilor românilor. „Românii au trimis o săgeată subtilă către Bouchard, atunci când echipa a mimat că dă mîna cu Dulgheru la finalul partidei”, au scris jurnaliștii de la tenniscanada. com.

„O întreagă tevatură”

„Membrii echipei române au întins mâinile către eroina lor, Alexandra Dulgheru, înainte de a o evita și a-și trece mâinile prin păr. Scena a fost o aluzie clară la gestul lui Genie”, au menționat și cei de la canoe. ca. Canadianca a fost criticată și înaintea partidei. „A produs o întreagă tevatură prin refuzul de a întinde mâna unei oponente. Și nu e prima oară când face asta”, a scris presa din SUA.