Evenimentul Zilei > Actualitate > Borcea primește o lovitură dură! Îl paște încă o anchetă
Borcea primește o lovitură dură! Îl paște încă o anchetă

Borcea primește o lovitură dură! Îl paște încă o anchetă

Ștrandul Moghioroş din cartierul bucureștean Drumul Taberei a fost închis după ce mai multe persoane s-au intoxicat cu clor. O anchetă este în desfășurare.

Luni, șapte copii şi cinci adulţi s-au intoxicat cu clor la complexul acvatic construit pe domeniul public, dar administrat de familia Borcea.  Cele 12 persoane s-au simtit rău şi au ajuns la spital, iar ştrandul a fost închis.

Specialiștii spun că de vină ar fi fost conducta care transportă clorul şi care s-ar fi fisurat la ieşirea din pământ. Aceasta este și explicția pentru faptul că cei mai afectaţi au fost oamenii care stăteau pe marginea bazinelor.

Primele informaţii au arătat că incidentul s-a produs din cauza pompei care trimite clorul în bazine și care s-a spart lăsând să curgă prea multă substanță de dezinfectare.

Firma care administrează complexul spune, într-un comunicat, că a fost vorba de o defecțiune tehnică provocată de utilizarea necorespunzătoare. Un angajat ar fi de vină și va plăti pentru acest incident.

Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a informat Ministerul Sănătăţii că a fost suspendată activitatea ştrandului Moghioroş pentru a fi efectuate verificări,

Ministerul Sănătăţii anunţă că a fost informat de DSP Bucureşti cu privire la suspendarea activităţii ştrandului Moghioroş până la remedierea deficienţelor constatate.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: