Evenimentul Zilei > Actualitate > Fast țipător la nunta lui Borcea și a Valentinei Pelinel. Închirierea localului a costat 13.000 de euro
Fast țipător la nunta lui Borcea și a Valentinei Pelinel. Închirierea localului a costat 13.000 de euro

Fast țipător la nunta lui Borcea și a Valentinei Pelinel. Închirierea localului a costat 13.000 de euro

40 de persoane, printre care si cei mai apropiati oameni din lumea fotbalului, Giovani Becali, Victor Piturca sau Gigi Netoiu, se află pe lista celor care au fost invitaţi de cuplul Cristi Borcea şi Valentina Pelinel să îi fie alături la ceea ce ar urma să fie unul dintre cele mai luxoase evenimente ale anului: nunta religioasă a celor doi.

Mese speciale, în formă rotundă, pe care tronează impunătoare tacâmuri de argint şi farfurii provenind de la o celebră firmă franţuzească, feţe de masă şi tapiţerii ale scaunelor în ton cu tematica aleasă de insurăţei, toate v or asigura fastul impunător al c eremoniei c are va av ea l oc duminică, 30 septembrie, într-unul dintre r estaurantele de fiţe din Ungaria. Locaţia în care va avea loc petrecerea este una fabuloasă, de fapt cea mai scumpă şi sofisticată din Budapesta.

Restaurantul „Gundel”, cel pe care naşii cuplului B orcea, Marius V izer şi s oţia lui, Irina, l-au r ecomandat, funcţionează într-o clădire impunătoare, cu un design ce aduce mai degrabă a castel medieval. Sala în care vor petrece însurăţeii şi invitaţii lor este una r egală, pentru închirier ea căr eia a fost nevoie de nu mai puţin de 1 3.000 de euro.

Nici meniul (pr eparatele sofisticate de vită, peşte şi des erturi fine, însoţite de vinuri şi băuturi e xcentrice şi destul de piper ate) nu est e la îndemâna oricui, costul bucatelor care vor fi puse dinaintea nuntaşilor ridicându-se la vreo 200 de euro de căciulă.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.