În urmă cu trei luni, magistrații au menționat că Borcea mai poate reitera cererea abia după 2 septembrie 2019. Apropiații omului de afaceri sunt optimiști
„Are mari șanse să iasă din închisoare. A urmărit mereu toți pașii spre a fi eliberat, așa că ar putea fi eliberat condiționat”, au declarat surse din anturajul său.

Cristi Borcea are un comportament considerat „exemplar, fiind implicat în programele educaționale de la locul de detenție.

Pe lângă aceste activități pe care mizează afaceristul, el a invocat la înfățișările inițiale și faptul că s-a prezentat imediat spre a fi încarcerat după anunțul că va fi reținut, că are 9 copii, dintre care 8 sunt minori și că a achitat prejudiciul, 10.000.000 de lei reprezentând atât despăgubiri civile, cât și măsura confiscării speciale stabilite de instanță.

Reamintim că Borcea este închis la Penitenciarul Jilava, după ce pe 8 februarie a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, împreună cu Radu Mazăre, potrivit gsp.ro

Te-ar putea interesa și: