Evenimentul Zilei > Social > Bonjour, bonne nuit Paris! Spectacol de teatru muzical la a Palatul Naţional al Copiilor (P)
Bonjour, bonne nuit Paris! Spectacol de teatru muzical la a Palatul Naţional al Copiilor (P)

Bonjour, bonne nuit Paris! Spectacol de teatru muzical la a Palatul Naţional al Copiilor (P)

Trupa unui celebru teatru muzical profesionist din oraș este în plină repetiție pentru un nou spectacol: “Bonjour, bonne nuit, Paris!” Premiera se apropie, biletele sunt deja vândute, decorurile și costumele sunt încă în lucru.

Sunt întâmplări obișnuite în viața unui teatru, dar adevăratele probleme abia acum încep. Directorul anunță întreaga trupă că se vede nevoit să găsească o altă sală de spectacole, deoarece aceasta se va închide pentru moment. Ce se va întâmpla? Va reuși trupa teatrului să rămână unită și să scoată spectacolul anunțat și deja vândut? “Bonjour, bonne nuit, Paris!” este un spectacol despre rezistență, respect, răbdare și, mai ales, despre iubire: de muzică, de teatru, de oameni.

 

Din distribuție fac parte: Bianca Ionescu-Ballo, Adrian Nour, Silvia Șohterus-Mărăscu, Cătălin Petrescu, Tina Munteanu, Florin Budnaru, Valentino Tiron, Mihai Mitrea, Daniel Madia, Gladiola Lamatic, Marius Mitrofan, Oana Rusu, Alexandru Constantin, Marius Meragiu, Letiția Vlădescu.

 

Printre cele mai cunoscute titluri din spectacol se numără: Salade de fruits, C'est si bon!, Les feuilles mortes, La vie en rose, A Paris!, Aux Champs Elysées, La Bohème, Padam, padam,  C'est en septembre, L'Indifférence, Tombe la neige, Ne me quitte pas!, Je ne regrette rien!

 

Biletele sunt puse la vânzare pe:

https://www.startickets.ro/event.php?id=11341#buyTickets

şi

http://www.ticketstore.ro/bonjour-bonne-nuit-paris-21-mai.html

 

Pensionarii, elevii şi studenţii au reducere la categoria a -II-a, costul unui bilet fiind de 10 lei.

Pret bilete 50 lei / 30 lei

În limita locurilor disponibile, biletele se pot cumpăra şi cu o oră înainte de începerea spectacolului de la agenţia de bilete a Palatului Naţional al Copiilor.

Mijloace de transport – Autobuze 313, 381;  Metrou:  Timpuri Noi,  Tineretului,  Mihai Bravu

Parteneri media: Agerpres, Evenimentul zilei, Capital, Șapte seri, Societatea Muzicală, MKlasica, Eva.ro.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.