În ciuda săgeților trimise către premierul Grindeanu, liderul social-democraților afirmă că relațiile între cei doi sunt bune.  

Același lucru susținuse  și în legătură cu Victor Ponta, în contrast cu informațiile oferite de EVZ și de semnele tot mai clare.

"Este o probă de mare specializare juridică şi constituţională. Noi, de exemplu, de la Parlament nu dăm astfel de răspunsuri. Camera Deputaţilor nu răspunde la solicitări făcute pentru speţe ale unor persoane fizice aflate în procese. Noi răspundem când sunt dispute constituţionale între instituţii, conflict între instituţii, contestaţii făcute de Avocatul Poporului. Nu intrăm în astfel de…

Dar probabil la Guvern este o altă practică. Nici nu cred că premierul Grindeanu a ştiut despre ce e vorba", a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, solicitat să comenteze punctul de vedere transmis de Guvern către CCR cu privire la excepţia de neconstituţionalitate invocată de către Bombonica Prodana, fosta sa soţie.

 

Liviu Dragnea a precizat, la solicitarea jurnaliştilor, că relaţiile sale cu premierul Grindeanu sunt "foarte bune". "Sunt bune, sunt foarte bune", a răspuns liderul PSD, conform Mediafax.