Executivul urmează să aibă o ședință, vineri sau sâmbătă, pentru aprobarea bugetului de stat pentru anul 2019. O ședință a birourilor permanente reunite va fi convocată cel mai probabil sâmbătă pentru stabilirea calendarului a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Ar fi a doua întrunire a Guvernului în această săptămână, având în vedere că Executivul se reunește, miercuri, de la ora 14:00, în ședință pentru a dezbate și adopta mai multe proiecte de hotărâre, scrie Mediafax.

Despre bugetul pentru anul în curs președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a anunțat, marți, că cel mai probabil sâmbătă va fi convocată o ședință a Birourilor Permanente Reunite ale celor două Camere ale Parlamentului pentru a stabili calendarul de dezbatere și aprobare a bugetului de stat pentru anul 2019.

„Am făcut deja la nivelul Senatului convocarea sesiunii Senatului pentru data de 4 februarie. În această săptămână, sâmbătă mai mult ca sigur, vom avea o ședință a BPR în care vom stabili calendarul pentru dezbaterea și aprobarea bugetului în Parlament”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Parlament.