BOMBĂ POLITICĂ în România. Se decide BUGETUL DE STAT pentru 2019

BOMBĂ POLITICĂ în România. Se decide BUGETUL DE STAT pentru 2019

Bombă politică de ultimă oră în România. Executivul urmează să aibă o ședință, vineri sau sâmbătă, pentru aprobarea bugetului de stat pentru anul 2019.

Executivul urmează să aibă o ședință, vineri sau sâmbătă, pentru aprobarea bugetului de stat pentru anul 2019. O ședință a birourilor permanente reunite va fi convocată cel mai probabil sâmbătă pentru stabilirea calendarului a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Ar fi a doua întrunire a Guvernului în această săptămână, având în vedere că Executivul se reunește, miercuri, de la ora 14:00, în ședință pentru a dezbate și adopta mai multe proiecte de hotărâre, scrie Mediafax.

Despre bugetul pentru anul în curs președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a anunțat, marți, că cel mai probabil sâmbătă va fi convocată o ședință a Birourilor Permanente Reunite ale celor două Camere ale Parlamentului pentru a stabili calendarul de dezbatere și aprobare a bugetului de stat pentru anul 2019.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am făcut deja la nivelul Senatului convocarea sesiunii Senatului pentru data de 4 februarie. În această săptămână, sâmbătă mai mult ca sigur, vom avea o ședință a BPR în care vom stabili calendarul pentru dezbaterea și aprobarea bugetului în Parlament”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Parlament.