Evenimentul Zilei > Actualitate > Bombă în scandalul accidentului. Mario Iorgulescu, de negăsit. Procurorii îl așteaptă în zadar…
Bombă în scandalul accidentului. Mario Iorgulescu, de negăsit. Procurorii îl așteaptă în zadar…

Bombă în scandalul accidentului. Mario Iorgulescu, de negăsit. Procurorii îl așteaptă în zadar…

Deși îl caută pentru a-l ancheta cu privire la crima comisă la volan, beat și drogat, procurorii nu prea au șanse să-l găsească pe Mario Iorgulescu.

Pus sub acuzare și așteptat de procurori, Mario Iorgulescu, fiul boss-ului LFP a fost externat în secret din clinica italiană în care a ajuns după un accidentul pe care l-a provocat pe 8 septembrie 2019, pe Şoseaua Chitilei și în urma căruia un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa.

Fiul preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu, se afla la volanul unui bolid când a intrat cu 250 km/h în intersecţie, pe culoarea roşie a semaforului, într-o maşină condusă de un alt bărbat, tată a doi copii, care a murit pe loc. Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge şi consumase droguri, au relevat analizele efectuate.

Grav rănit în accident, Mario Iorgulescu a fost internat inițial la Spitalul Elias, de unde a fost transferat la o clinică de lux din Italia. Procurorii italieni l-au vizitat în luna octombrie 2019 şi l-au anunţat că este pus sub acuzare, acesta fiind ultimul contact al autorităţilor cu Mario Iorgulescu, anunță RomâniaTV.