Evenimentul Zilei > Monden > Bombă în lumea mondenă! Cum l-a „amendat” Oana Marica „Bunesa” pe miliardarul Annei Roman. FOTO
Bombă în lumea mondenă! Cum l-a „amendat” Oana Marica „Bunesa” pe miliardarul Annei Roman. FOTO

Bombă în lumea mondenă! Cum l-a „amendat” Oana Marica „Bunesa” pe miliardarul Annei Roman. FOTO

Oana Marica, cunoscută și ca „Bunesa” de la Urlați”, se distrează cu miliardarul Annei Roman într-o vacanță de lux.

La scurt timp de la escapada miliardarului cu Anna Roman de pe insula Mykonos, iată că Bunesa a reușit din nou să pună mâna pe afacerist.

„Bunesa l-a făcut pe iscusitul și eroticul miliardar să plătească biletele de vacanță pentru o destinație exotică, acolo unde cei doi se relaxează zilele acestea.

În oraș se zvonește că escapada celor doi e considerată o amendă pentru că acesta a fugit la Mykonos cu Anna Roman”, anunță cancan.ro.

BĂTAIE cu STICLE și PAHARE de Mărțișor! DIVELE din București s-au MĂCELĂRIT

Martie, 2018. Bătaie ca în filme de Mărțișor într-un club de lux al Capitalei între femeile controversate ale lumii mondene din România. În rolurile principale, celebra Bunesa și mai multe femei din brigada Secția 19, dar și Calina, nepoata lui Petre Roman.

Divergențele între părțile implicate au fost atât de mari încât s-a aruncat cu pahare, sticle, pumni și picioare chiar de Mărțișor, anunță cancan.ro.

Conform sursei citate, „Bunesa” se afla la restaurantul cu pricina alături de câteva prietene, dar și de Băcneanu Căpâlnaș, un om de afaceri din Sectorul 6 al Capitalei, proaspăt divorțat, proprietarul unui celebru local de lăutari din București.

La masa de lângă, Diana Gureșoaie își sărbătorea ziua de naștere, în compania Calinei Roman, nepoata ex-premierului Petre Roman, a Georgianei Constantin și a altor colege din Brigada „Secția 19”. După ce au consumat fel și fel de băuturi, la 3 dimineața a început măcelul între cele două mese.

Timp de minim 20 de minute a fost bătaie ca-n filme, cu sticle și zeci de pahare aruncate. Ca în filme! Au dărâmat la propriu mesele și s-au bătut până la epuizare. Garda de corp a lui Căpâlnaș și alți trei oameni de ordine nu le puteau stăpâni pe Georgiana și pe Bunesa, luându-și și ei sticle și pahare în cap.

La un moment dat, Bunesa ar fi țipat la Gureșoaie, atacând-o: „Cine ești tu, care te f**i pe 200 de euro?”, continuând: „Ia uite, am la mână ceas de 20.000 euro”. Gureșoaie a sărit să-i smulgă ceasul de la mână. Când au văzut că situația a scăpat de sub control, bodyguarzii au cerut întăriri și au reușit, în cele din urmă, să oprească „ploaia” de sticle, pahare, pumni și picioare. Chemat în ajutor de iubită, fotbalistul Marius Niculae a ieșit „avariat” din conflict, chiar de către Bunesa, care, fără să-și dea seama cine este, l-a lovit în zona capului.

Unul dintre motivele care a stat la baza conflictului ar fi că Băcneanu Căpâlnaș, bărbatul care se afla la masa Bunesei, s-ar fi sărutat, când s-a încins petrecerea, cu Gureșoaie, de la masa de lângă. O altă variantă pentru care s-a iscat încăierarea ar fi fost că Marius Niculae ar fi întreținut, la un moment dat, relații intime cu una dintre fetele de la ziua Gureșoaiei, iar Bunesa o avea în vizor de ceva vreme. Așa că ar fi găsit ocazia perfectă pentru a se răzbuna.

 

sursa: cancan.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: