Evenimentul Zilei > Sport > Bombă în Liga 1! Dan Petrescu lasă CFR Cluj, Federația îl așteaptă în locul lui Contra!
Bombă în Liga 1! Dan Petrescu lasă CFR Cluj, Federația îl așteaptă în locul lui Contra!

Bombă în Liga 1! Dan Petrescu lasă CFR Cluj, Federația îl așteaptă în locul lui Contra!

Antrenorul Dan Petrescu își pregătește a doua plecare de la CFR Cluj!

Informațiile momentului sunt că Petrescu nu mai vrea să continue pe banca echipei din Gruia și în play-off, drept pentru care l-a anunțat pe impresarul său că așteaptă oferte chiar din această iarnă.

În prezent, „Bursucul” este pe lista mai multor cluburi europene, iar cei mai insistenți sunt oficialii clubului rusesc Soci, care vor cu orice preț să evite retrogradarea (formația din stațiunea la Marea Neagră e ultima în clasamentul primei ligi). Patron la Soci este miliardarul Rotenberg, scrie gsp.ro, același care l-a adus pe Dan Petrescu și la Dinamo Moscova, în perioada în care tehnicianul român a pregătit echipa de fotbal a FSB-ului!

Pe de altă parte, pe numele lui Petrescu există o ofertă și de la Legia Varșovia, liderul la zi din Polonia. Leșii pun la bătaie 45.000 de euro pe lună, un contract superior celui pe care îl are „Bursucul” acum la CFR Cluj. Însă, în banii aceștia, șefii Legiei au inclus salariul întregului staff, dar Petrescu vrea acest angajament exclusiv pentru el.

Cum nicio decizie nu a fost luată până în prezent, de situație poate profita și Federația Română de Fotbal. Dacă ratează calificarea la turneul final al Euro 2020, echipa națională rămâne fără selecționer. Dan Petrescu poate ajunge pe banca tricolorilor în locul lui Cosmin Contra, una dintre cele mai așteptate mutări din fotbalul românesc în ultimii ani!

„Dan Petrescu ar fi cel mai îndreptățit să preia postul de selecționer, dacă ar pleca acum Contra. Doar că e foarte greu pentru Federație să accepte ca Dan să lucreze și la CFR, și la națională, așa că el ar trebui să aleagă”, a comentat pe marginea acestui subiect și Mirel Rădoi, selecționer „tineretului”.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: