Soția lui Gheorghe Dincă, Elena, este acuzată de familiile celor două tinere că este complicele soțului ei, anunță cancan.ro. Rudele fetelor spun că nu doar Gheorghe Dincă ar trebui să stea după gratii, ci și soția acestuia, Elena. Femeia este doar cercetată penal momentan, pentru complicitate la omor, după sesizarea mamei Luizei Melencu, în dată de 2 septembrie fiind extinsă din nou urmărirea penală în cazul femeii pentru alte două infracțiuni, potrivit șefului DIICOT.

În dată de 23 august 2019 s-a dispus extinderea urmăririi penale în rem și pentru complicitate la omor urmare a sesizării formulate de mama victimei Melencu Luiza Mihaela în dată de 22 august 2019 cu privire la o presupusă activitate infracțională a numitei Dincă Elena, soția inculpatului”, a spus  șeful DIICOT, Felix Bănilă.

Soția lui Gheorghe Dincă este acuzată de avocatul familiei Melencu faptul că minte . ”În ce priveşte faptul că soţia lui Gheorghe Dincă s-a aflat în locuinţă o lună după ce Luiza a fost răpită, (…) Noi am făcut plângere şi am cerut anchetatorilor să o audieze pe această doamnă nu în calitate de martor pentru că legea o protejează că martor. (…) Avem date şi indicii că această doamnă a locuit pe momentul în care din punctul nostru de vedere Luiza era răpită şi era acolo. S-ar suprapune perioadele.

De asemenea, din declaraţiile ei, noi bănuim că această doamnă minte (…) începând cu violenţele despre care spune că nu existau nici asupra ei, nici asupra altor persoane, şi multe alte încurcături. Să vedem de ce-i trimitea bani şi alte lucruri care nu concordă cu lucruri din dosar şi nici cu bănuiala noastră. Noi considerăm că această doamnă trebuie anchetată, şi nu luată de martor. Procurorul e cel care dispune. (…) Rămâne de dovedit şi de verificat dacă perioada în care a fost dânsa e la fel cu perioada în care Luiza a fost în imobil. Noi presupunem că au fost mai multe victime între Luiza şi Alexandra”, a declarat avocatul Tonel Pop, apărătorul familiei Luizei Melencu.