Un telefon mai vechi aparținând lui Gheorghe Dincă, găsit printre lucrurile din casă, a fost luat la „puricat” de anchetatori, iar percheziția informatică le-a dezvăluit noi elemente despre cazul de la Caracal.

Trei ceasuri le-a trebuit anchetatorilor să facă „lumină” în telefonul lui Dincă, toată căutarea fiind făcută cu acesta  de față. Conform știrilor Kanal D, anchetatorii au vrut să găsească toate contactele din agenda telefonică pentru a vedea dacă există posibili complici în cazul răpirilor Alexandrei Măceșanu și Luiza Melencu. De asemenea, polițiștii și procurorii caută să afle și ce legături a avut Dincă Gheorghe cu persoanele trecute în agenda telefonică.

Surse din anchetă au dezvăluit că într-unul din telefoane s-au descoperit mai bine de 30 de convorbiri purtate cu foarte puțin timp înainte ca Alexandra Măceșanu să dispară!

L-a sunat pe șeful Serviciul Permise Olt!

Bomba din cazul Caracal a fost detonate: printre numerele apelate s-ar regăsi și cel al șefului Serviciului Permise Olt!

Deocamdată, nu s-a anunțat oficial despre ce anume au discutat cei doi, însă se pare că dialogul ar fi avut la bază o vânzare. De teren, foarte probabil, dar anchetatorii nu elimină nicio pistă!

Se știe că Gheorghe Dincă folosea mai multe cartele prepay, dar și un laptop. În hard disk anchetatorii au găsit sute de poze deocheate cu adolescente minore.