Evenimentul Zilei > Monden > Bomba care nu a explodat…încă. Poveşti ţinute la secret.  Care este relaţia între Irinel Columbeanu şi „doamna Dăncilă”?
Bomba care nu a explodat…încă. Poveşti ţinute la secret.  Care este relaţia între Irinel Columbeanu şi „doamna Dăncilă”?

Bomba care nu a explodat…încă. Poveşti ţinute la secret.  Care este relaţia între Irinel Columbeanu şi „doamna Dăncilă”?

După divorţul răsunător de Monica, miliardarul Irinel Columbeanu a avut mai multe relaţii amoroase. Una dintre femeile pentru care Columbeanu a avut o „slăbiciune” deosebită a fost actrița  Maria Magdalena Chihaia, este nimeni alta decât concurenta de la emisiunea iUmor, şi care a imitat-o pe Viorica Dăncilă.

Tânăra are o istorie interesantă despre care puțină lume știe.

Divorțată la o vârstă tânără, actrița a reuşit prin forțe proprii, în mai puțin de zece ani, să ajungă în showbiz și în cinematografie, fără să profite de avantajele vreunui iubit bogat sau de părinți cu relații.

Maria este acum logodită cu un alt tânăr actor, Alexandru Nedelcu, – coleg de scenă cu ea într-un film artistic, fost participant la show-ul Exatlon -, dar puțini știu că cel care ar fi vrut să îi ofere totul pe tavă ar fi fost nimeni altul decât celebrul Irinel Columbeanu.

„În urmă cu vreo patru ani, Irinel a văzut-o pe Maria Magdalena la un eveniment”, a povestit o persoană din anturajul artistei

„Tânăra se pare că era exact genul de femeie al miliardarului, care este îndrăgostit de femei înalte, slabe, cu chip frumos, cu ochii mari și cu bărbia dârză, cum au fost toate femeile din viața lui, printre care Romanița Iovan, Anna Lesko sau Monica Gabor”, a mai spus aceasta.

Maria însă era căsătorită pe atunci cu partenerul ei de scenă Jora Ianusev, cunoscut ca instructor de salsa și dansator în diferite reclame.

„A fost curtată de Irinel o perioadă, acum câțiva ai. Miliardarul de la Izvorani i-a spus Mariei Magdalena că îi poate oferi tot ce vrea, să trăiască în lux, că o poate ajuta în carieră, așa cum i-a spus că făcuse cu celelalte iubite celebre ale lui. Dar Maria este o femeie de nota 10, cu mult bun simț, o fată care nu face comporomisuri și preferă să muncească și să se descurce de una singură pentru a-și urma visul: acela de a deveni o mare actriță.

Și l-a refuzat pe Iri tranșant. I-a spus că își iubește soțul prea mult, pe Jora, și că va reuși să își facă singură, prin forțe proprii, o carieră, fără să aibă nevoie de Irinel. Columbeanu ar fi fost devastat după această discuție… N-a mai știut atunci ce să îi spună Mariei…”, a mai dezvăluit prietena artistei.

În acest moment, tânăra este cooptată în mai multe proiecte de teatru și film, este vedeta music-hall-ului Michelle, și se gândește și la o carieră de stand-up comedy, potrivit cancan.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: