Intrată într-un con de umbră în ultimii ani, Elena Băsescu dă semne că își dorește să revină în politica românească.

Fiica fostului președinte Traian Băsescu a participat la inaugurarea unui sediu al Partidului Mișcarea Populară, prilej cu care a scris pe contul personal de Facebook: „Am avut bucuria de a mă întâlni cu prieteni şi colegi de partid”.

Fostul europarlamentar Elena Băsescu a fost prezentă la inaugurarea sediului PMP din Sectorul 6 al Capitalei, amplasat pe Bd. Timișoara. „Alături de mine au fost preşedintele partidului, europarlamentarul Eugen Tomac, preşedintele executiv, deputatul Marius Paşcan, deputatul de Bucureşti Sebastian Moise, senatoarea de Maramureș, doamna Severica Rodica Covaciu, deputatul de Maramureş Adrian Todoran şi preşedintele organizaţiei judeţene Ilfov, Rizia Tudorache”, a scris Elena Băsescu, ale cărei aptitudini de PR s-au văzut în finalul mesajului: „Gazda noastră a fost Ştefan Florescu, viitorul primar al Sectorului 6, un om extrem de implicat în viaţa comunităţii locale”.

Pentru Elena Băsescu, revederea cu liderii PMP a fost de bun augur, după cum chiar ea recunoaște: „Am avut bucuria de a mă întâlni cu prieteni şi colegi de partid, dar şi cu numeroşi susţinători ai PMP. Sunt foarte optimistă că PMP se va consolida şi va reuşi să-şi atingă potenţialul pe care îl are. Iar asta se va vedea inclusiv la alegerile prezidenţiale din 10 şi 24 noiembrie”.

La final, Elena Băsescu și-a încheiat mesajul cu expresia „#ItsGoodToBeBack” – „Este bine să revii”.