Evenimentul Zilei > Actualitate > Bogdan Olteanu, audiat la Instanţa supremă în dosarul lui Mihail Vlasov
Bogdan Olteanu, audiat la Instanţa supremă în dosarul lui Mihail Vlasov

Bogdan Olteanu, audiat la Instanţa supremă în dosarul lui Mihail Vlasov

Evenimentul Zilei îți prezintă cele mai importante evenimente ale zilei de miercuri, 5 octombrie

Fostului viceguvernator BNR, Bogdan Olteanu, a fost citat pentru mâine la Instanţa supremă pentru a fi audiat în dosarul în care Mihail Vlasov, fost preşedinte al Camerei de Comerţ a României, este acuzat că a intervenit la un deputat pentru a îi fi susţinute interesele.

În 15 iunie 2015, procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Mihail Vlasov într-un nou dosar de corupţie, el fiind acuzat că, în 26 februarie 2013, în calitate de preşedinte al Colegiului de Conducere al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, i-a cerut unui deputat "să îi susţină interesele", prin promovarea unui proiect de act normativ intitulat "Lege privind registratorii comerciali şi activitatea de înregistrare în registrul comerţului".


Fostul pugilist american Mike Tyson va vizita Palatul Parlamentului şi va participa ca invitat la şedinţa plenului Senatului. El va ateriza în București în jurul orei 11.00. 

 
Preşedintele Klaus Iohannis participă, de la ora 19.00, la repetiţia generală cu public a operei "Parsifal actul I" de Richard Wagner, la Ateneul Român.
 
Ședință de Guvern la Palatul Victoria de la ora 14.30.

Institutul pentru Politici Publice (IPP), în parteneriat cu Facultatea de Drept a Universității București și Revista Română de Drept Privat organizează conferința cu tema Aplicarea legii în timp în materia contractelor de credit. Conferința va avea loc între orele 09:00 – 14:00 la sala Prof. C. Stoicescu din incinta Facultății de Drept a Universității București (Bdul. M. Kogălniceanu nr. 36 – 46, Sector 5).

 
Conferinţă de presă prilejuită de organizarea Business Summit "Împreună pentru România", organizată de Repatriot (10,00, Maison 13, Str. Dumbrava Roşie nr. 2) 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: