Evenimentul Zilei > Monden > Bodi, trădat și de Bianca Drăgușanu? Dezvăluirile care îl îngroapă pe milionar
Bodi, trădat și de Bianca Drăgușanu? Dezvăluirile care îl îngroapă pe milionar

Bodi, trădat și de Bianca Drăgușanu? Dezvăluirile care îl îngroapă pe milionar

Detalii nebănuite ies la iveală după arestarea fostului soț al Biancăi Drăgușanu. Alex Bodi este parte într-un dosar de proxenetism, șantaj și trafic de persoane. Denunțul a venit de la cineva la care nu s-ar fi gândit.

 

Cea care l-ar fi denunțat ar fi fost chiar Silvia Sălăgean, femeia de care s-a despărțit pentru a fi împreună cu Bianca. Alex Bodi și-a adus fosta soție, pe Silvia Iulia Sălăgean, în ansamblul rezidențial în care locuiește și Bianca Drăgușanu. Cele două s-ar fi împrietenit și ar fi devenit de nedespărțit. Din acest motiv, multă lume se întreabă dacă Bianca nu are și ea legătură cu ceea ce i s-a întâmplat milionarului în ultima perioadă.

Potrivit referatului procurorilor DIICOT, Silvia Iulia Sălăgean ar fi cea care l-a denunțat pe Alex Bodi, în septembrie, pentru că a obligat-o să practice prostituția în Germania, unde, la un moment dat, chiar l-ar fi rugat să o lase liberă, nemaisuportând presiunile psihice și întreaga situație, lucruri care ar fi culminat cu violențe.

Alex Bodi și Silvia Iulia Sălăgean au împreună o fetiță de 3 ani, iar în 2016 au fost cununați de interlopul Adrian Tâmplaru, spaima Sibiului, parte a grupului infracțional din care ar face parte și omul de afaceri din Mediaș. Cei doi s-au despărțit în 2018, iar, câteva luni mai târziu, acesta a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu, care i-a devenit soție în 2019.

Bodi își întreținea fosta nevastă după ce a obligat-o să se prostitueze

Silvia Iulia Sălăgean a revenit în România în 2019 și s-a mutat chiar în ansamblul rezidențial din zona Tei în care locuiește Bianca Drăgușanu, unde chiria apartamentului în care stă cu fiica sa costă 1.000 de euro, bani care proveneau de la Alex Bodi, cel care a întreținut-o în tot acest timp, de când stă în România, ea neavând nicio ocupație, deși, recent, a terminat un curs de make-up artist.

Cu toate că primea bani de la Alex Bodi, fosta nevastă l-ar fi denunțat la DIICOT dezvăluind cum practica prostituția în Germania pentru el, aducând și dovezi în acest dosar.

Nu se știe motivul pentru care Silvia Iulia Sălăgean l-a denunțat pe fostul soț, cu atât mai mult cu cât întreaga vară s-a distrat cu el și cu Bianca Drăgușanu în vila din zona Tunari, pe litoral sau în alte locații exclusiviste. Iar toate costurile ar fi fost suportate exclusiv de Alex Bodi.

Se pare că femeia ar fi acționat pe ascuns până când oamenii legii au intervenit în forță și l-au dus la audieri pe Alex Bodi, după care l-au reținut și, în final, a fost arestat. Ea neagă implicarea în acest dosar, probabil și de frica omului de afaceri, care ar putea scăpa de închisoare.

Căsătorit de trei ori

Alex Bodi a fost căsătorit de trei ori. Prima soție, Raluca, i-a dăruit o fetiță care locuiește în Spania cu familia sa. A doua soție, Iulia, i-a dăruit tot o fetiță, care până de curând a locuit în Germania, însă, în prezent, se află în România. Cea de-a treia soție a fost Bianca Drăgușanu, cea mai mediatizată relație pe care omul de afaceri a avut-o până acum.
Ultimul an a fost însă unul zbuciumat, iar asta pentru că Alex Bodi ar fi călcat strâmb, „traducând-o” pe Bianca cu moldoveanca Daria Radionova, stabilită la Londra, scrie Cancan.