Elizabeth Loaiza Junca, un fotomodel columbian, și-a anunțat fanii prin intermediul rețelelor de socializare că suferă de cancer. În vârstă de doar 31 de ani, aceasta este considerată una dintrele cele mai frumoase femei ale Americii de Sud.

Peste 1,9 milioane de oameni o urmăresc pe Elizabeth Loaiza Junca pe Instagram, acolo unde își desfășoară toată activitatea din mediul online, așa că alegerea sa de a-i anunța prin intermediul acestei platforme este întemeiată.

Elizabeth Loaiza Junca și-a anunțat fanii că urmează în prezent un tratament împotriva cancerului și a povestit lupta ei cu boala.

Elizabeth Loaiza a câștigat în trecut mai multe concursuri de frumusețe, are brevet de pilot de elicopter și este una din cele mai cunoscute modele din Columbia, cu peste două milioane de urmăritori pe Instagram. Ea a pozat de la vârsta de patru ani.

Elizabeth a ales să-și deschidă sufletul în fața lumii, printr-o postare pe social media, povestind cum a aflat de maladie.

„Într-o zi ești bine, iar în cealaltă ai cancer. Cine și-ar putea imagina că după o viață sănătoasă, cu exerciții fizice, mâncare sănătoasă, fiind o persoană bună, așa ceva ți s-ar putea întâmpla. Vorbești cu cineva din familie, la telefon, și nimeni nu te crede, sau cel puțin spun. Nuu, nu e posibil, ești sănătoasă” a relatat modelul sud-american.

„Evident, și pentru ei este greu să afle așa o veste” a mai spus Elizabeth.

Elizabeth a aflat că are cancer după ce a pierdut o sarcină. Ea a fost gravidă, dar fetusul nu s-a dezvoltat bine în uter și a fost nevoie de mai multe teste. Medicii au descoperit o excrescență în uter, iar la biopsie s-a aflat că țesutul este cancerigen.

După ce a fost consultată de un oncolog, femeia le-a arătat fanilor și ce tratament urmează, inclusiv ședințe de chemoterapie, scrie RomaniaTV.