Evenimentul ZileiMondenBoala a lovit direct în Familia Regală. Este alertă mare la Palat. Autoritățile au sărit imediat

Boala a lovit direct în Familia Regală. Este alertă mare la Palat. Autoritățile au sărit imediat

Boala a lovit direct în Familia Regală. Este alertă mare la Palat. Autoritățile au sărit imediat
Prinţesa Mary, soţia prinţului moştenitor Frederik al Danemarcei, s-a infectat cu virusul COVID-19. Membrii familiei casei regale au fost testați, iar rezultatul a fost negativ.

Prinţesa Mary, soţia prinţului moştenitor Frederik al Danemarcei, a fost testată pozitiv la COVID-19, potrivit unui comunicat publicat miercuri de Casa Regală Daneză.

„Nu există niciun indiciu ca alte persoane din familie să fie infectate. În legătură cu rezultatul testului, Casa Regală a Danemarcei primește sfaturi din partea Autorității daneze pentru siguranța pacienților în ceea ce privește detectarea infecției”, trasnmite comunicatul de presă.

„Prințesa Moștenitoare va rămâne în izolare până când va fi din nou sigur să se pună capăt izolării, în conformitate cu orientările aplicabile”.

COVID-19 a ajuns la casa regală

Casa Regală nu a transmis dacă Mary prezintă simptome. Fiul cel mare s-a infectat cu coronavirus în decembrie anul trecut, în urma unui focar de infecție la școala sa, Tranegårdskolen. Viitorul rege studiază acum la Herlufsholm Gymnasium. Anul trecut, ceilalți membrii: Mary, Prințul moștenitor Frederik și copiii lor mai mici, Prințesa Isabella, Prințul Vincent și Prințesa Josephine, nu au fost testați pozitiv și nu au fost nevoiți să rămână în izolare.

Infectarea nobilei a șocat omenirea! Prințesa este nevoită să stea în izolare la Palatul Frederik al VIII-lea de la Reşedinţa Regală Amalienborg din Copenhaga. Institutul Statens Serum (SSI) din Danemarca a anunţat că 8.773 de noi infecţii cu COVID-19 au fost înregistrate în ţară în ultimele 24 de ore, a treia zi consecutivă cu un număr record de infecţii. La câteva zile după anunțul făcut, prințesa a fost testată pozitiv.

„Simt în mine și în cei din jurul meu că se simte greu în acest moment și că răbdarea noastră este pusă la încercare. Prin urmare, este bine să auzim că putem fi plini de speranță – ne poate da energie pentru a persevera și a rezista.”, a declarat prințesa în urmă cu ceva vreme.

Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei s-a căsătorit cu Mary Elizabeth Donaldson în anul 2004. Rodul iubirii lor sunt cei patru copii: Christian (născut pe 15 octombrie 2005), Isabella (născută pe 21 aprilie 2007), Vincent (născut pe 8 ianuarie 2011) şi Josephine (născută pe 8 ianuarie 2011), potrivit hola.com


Accesează: