Evenimentul Zilei > Monden > Blestemul mașinilor! Oana Zăvoranu a luat foc. „Querida” ajunde din nou în instanță – Video
Blestemul mașinilor! Oana Zăvoranu a luat foc. „Querida” ajunde din nou în instanță – Video

Blestemul mașinilor! Oana Zăvoranu a luat foc. „Querida” ajunde din nou în instanță – Video

Bolidul de lux al Oanei Zăvoranu, parcat în fața casei, a fost lovit ziua în amiaza mare. Șoferul care i-a lovit mașina s-a dat jos, s-a uitat lung și a plecat pur și simplu. Intrigată de lașitatea acestuia, bruneta a reacționat în stilul caracteristic.

 

Ea a postat, pe contul ei de Instagram, imaginile surprinse pe camera de supraveghere. În filmare se poate vedea clar cum un șofer i-a lovit bolidul de lux, în timp ce încerca să dea cu spatele.

La un moment dat, împreună cu un alt bărbat, șoferul s-a dat jos din mașină și s-a uitat la stricăciunile făcute. Oana Zăvoranu susține că acesta a dat bir cu fugiții după accident și nu vrea să-și asume fapta, scrie Cancan.

Șoferul neatent amenințat cu instanța

Bruneta i-a declarat război șoferului neatent și i-a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare. Oana Zăvoranu este dispusă să ajungă în instanță și să-l facă pe bărbat să plătească pentru tot.

Tonul și „personificările” îi aparțin chiar Oanei Zăvoranu, cunoscută fiind ca aprigă la mânie și dispusă oricând la un proces.

Zăvoranu ajunge, din nou, în tribunal în calitate de victimă

Oana Zăvoranu o ia de la capăt cu un proces, în încercarea disperată de a demonstra că a fost victima unor escrocherii.

Vedeta este citată la tribunal, într-un dosar în care încearcă să demonstreze că împrumutul de 174.000 de euro luat de la Ion Constantin, pentru care a garantat cu un imobil situat pe Bd. Iancu de Hunedoara din București, a fost fictiv și că totul a fost pus la cale de gruparea vrăjitoarelor. Oana Zăvoranu a cerut judecătorilor să anuleze contractul de împrumut, iar Tribunalul Ilfov, în primă fază, i-a dat dreptate, constatând „nulitatea absolută a contractului de împrumut cu garanţie imobiliară”.

Ulterior, Ion Constantin a făcut apel și a pierdut, însă Curtea Supremă a decis să trimită cauza spre rejudecare la Tribunalul Ilfov, așa că procesul o ia de la capăt. Ion Constantin a fost judecat în celebrul proces al vrăjitoarelor, dar instanța l-a achitat.

Potrivit procurorilor, Oana Zăvoranu a fost determinată de către inculpaţi să încheie mai multe contracte de vânzare a unor bunuri mobile şi imobile sau contracte de împrumut cu garanţie imobiliară, la un preţ subevaluat în raport cu valoarea de piaţă a acestora, în realitate fiind vorba „cămătărie disimulată”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: