Gelu Vişan: "Așa se exprima Portocală într-o discuție cu Onea, șeful lui de la DNA Ploiești, căruia îi spunea:" Vreau să-l ard pe Savu!"
Senatorul Savu apăruse la RTV și zisese ceva de el în 2016, arătase niște poze cu Portovală la pescuit. Pentru asta, în sediul DNA Ploiești, se organiza un dosar penal fals, îi înscenau lui Savu un alt dosar, după cel cu tigăile. Doar pentru că vorbise la televizor. Fix în aceeași perioadă, mi se înscena o reținere pe un denunț fals, pentru că vorbeam la televizor; să-i dea Dumnezeu Sănătate procurorului care nu a executat ordinul SRI.

Iohannis e terminat de frică

Banditul Iohannis, hoț dovedit de case (cu acte-n regulă) maimuțoi suit într/un copac de unde face ce vrea-el și iubita lui Consoartă- în capul nostru (a se citi nevoile), Banditul Iohannis nu vede. Ne spune că el are încredere și felicită DNA, terminat și el de frica Pușcăriei care e foarte aproape, în 2020, sau la o eventuală suspendare. În momentul ridicării imunității, poate fi Arestat imediat pentru furt de case, și el și Carmen".

Gelu Vişan mai arată şi faptul că PMP, partidul de suflet al fostului preşedinte Băsescu, l-a EXILAT pentru a nu mai ataca justiţia deşi familia sa se scaldă în dosare penale. Ba mai mult, spune el, PMP se identifică cu #Rezist dar şi cu şefa DNA prin vocea purtătoarei de cuvânt Magda Bistriceanu, fostă PSD.

"Mai mult, are exemplul viu al lui Traian Băsescu pe care PMP-ul l-a exilat în Republica Moldova, după ce fratele a făcut pușcărie, nepotul doar a intrat în pușcărie, iar fata a " beneficiat" de nemernicia DNA, și are tot felul de dosare care i se deschid. Uman, este de înțeles, mai ales că PMP a devenit # Rezistent, până " a se identifica cu Kovesi", vorba purtătoarei de vorbe".

Despre blatul Iohannis – Dragnea – Kovesi

"Dragnea a bătut palma cu Iohannis și Kovesi și au făcut blat. Ieri a luat-o pe Dăncilă după el și s-au dus să primească ordinele de la Cotroceni, după care Toader s-a conformat: Adio cerere de Revocare. Iar cei care suflă împotriva DNA, cum este cazul lui Codrin Ștefănescu, vor fi reduși la tăcere. Iar bonus, vor mai fi arestați vreo doi dușmani ai lui Dragnea din PSD.

Despre PNL nu vorbesc pentru că nu există în discuție, ei s-au predat demult, iar Orbán este căcat pe el de frica pușcăriei, care va veni repede, repede.
USR e DNA-SRI, UDMR e creat de SRI, singurul care ar rămâne e Tăriceanu, năuc și el când vede că dacă suflă îl scoate Dragnea de la Guvernare.
Peste toți tronează Klemm, care dă dispoziții și ordine de zi pe unitate direct, fără fereală.

Toată clasa politică a capitulat şi a făcut Marele Blat pentru a o salva pe Kovesi

Este un mare blat cu DNA al PSD-PNL, PMP- USR-UDMR. Aici nu mai este putere și opoziție, toată lumea a făcut Marele Blat, pentru a o salva pe Kovesi, pe Onea și gașca lor.
Subiect închis: Toader NU va cere revocarea lui Kovesi, iar toată lumea e fericită.
Este momentul în care România a devenit oficial colonie CIA, condusă de un guvernator, Hanss Klemm.
Legile justiției vor muri, iar despre modificarea Codurilor nici nu poate fi vorba.
CIA-SRI-DNA, adică statul Profund Paralel, au câștigat". A comentat Gelu Vişan pe contul personal de socializare.